| 13:21 | Arjan Olsthoorn

Mercedes-Benz Antos voor Gouwenberg Containerservice

Gouwenberg Containerservice uit Schagen heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met een Antos 2133 L. De truck beschikt over een portaalarmsysteem, voor het afzetten en ophalen van afzetbakken.

Na een overname heette Gouwenberg Containerservice voor het eerst een Mercedes-Benz truck welkom in haar wagenpark, in de vorm van een Actros. Daaruit ontstond een goede relatie met Mercedes-Benz truckdealer Gomes Noord-Holland. Ook maakte het bedrijf kennis met de kwaliteiten van de Mercedes-Benz trucks. “En daar zijn wij erg over te spreken. Daarom hebben we ook besloten om met deze Antos onze eerste nieuwe Mercedes aan te schaffen”, stelt directeur Hans Gouwenberg. “Bovendien speelde de snelle service van Gomes Noord-Holland mee. Zij konden de truck op korte termijn volledig afgewerkt leveren, inclusief spuitwerk en de nodige aanpassingen.”

De nieuwe truck wordt ingezet als portaalwagen, die ook veel in binnensteden zal rijden. Daarbij helpt de breedte van de cabine (2300 mm), waardoor de chauffeur optimaal overzicht heeft. Het opgebouwde Hyvalift portaalarmsysteem zorgt ervoor dat de vrachtwagen haar dagelijkse werkzaamheden moeiteloos kan uitvoeren. “En natuurlijk is de truck ook qua uiterlijk in lijn gebracht met de rest van ons wagenpark door de twee verstralers, vier zwaailampen, twee luchthoorns en onze typische groene kleur. En als kers op de taart: de verlichte Mercedes-Benz ster.” Afsluitend stelt Gouwenberg: “Hij bevalt gewoon erg goed. Wellicht verwelkomen we in de toekomst nog meer trucks van Mercedes-Benz.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie