Mercedes Antos voor LogistiCCare
| 17:27 | Truckstar Redactie

Mercedes Antos voor LogistiCCare

Bakwagen met Heiwo koelopbouw

Vrijdag 7 juni leverde Wensink Bedrijfswagens uit Apeldoorn aan koel- en vriesdistributeur LogistiCCare uit Twello een Mercedes Benz Antos 1927 L Euro 6 met Mitsubishi TU100 onderbouwkoelmotor. De carrosserie is geleverd door Heiwo uit Wolvega en is onder andere voorzien van een opklapbaar tussenschot en FRC certificaat. LogistiCCare koos voor Heiwo vanwege het duurzame en degelijke imago van dit merk.

Omdat het bedrijf met diverse ladingen rijdt, waaronder vlees-, vis-, medizuivel- en AGF-producten, is gekozen voor een TU100 koelunit. Hierdoor kan er diepvries, gekoelde en verwarmde lading vervoerd worden. Ook is er een onafhankelijke temperatuurrecorder gemonteerd zodat bij de klant een historie van de temperatuur van de laadruimte getoond kan worden.

De flinke capaciteit van de Mitsubishi TU100 (11060 Watt) door de zogenaamde 3D Scroll compressor brengt de bak in korte tijd op de juiste temperatuur waardoor de unit afslaat en het brandstofverbruik tot een minimum beperkt is.

Er is bewust gekozen voor een Mercedes-Benz Antos Euro 6. De Antos is een zeer gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde auto die voldoet aan de strengste milieueisen. In combinatie met de onderbouwkoeling blijft de auto zijn stroomlijn behouden. Hierdoor is de uitstoot gering en blijven de brandstofkosten tot een minimum beperkt, wat weer ten goede komt van het milieu.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie