*

| 09:27 | Bert Mateboer

MBH Transport groeit fors

MBH Transport uit Barendrecht is waarschijnlijk een van de snelst groeiende transportbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft onlangs tien nieuwe DAF’s op de weg gezet, waardoor het wagenpark met een derde is gegroeid.

De nieuwe trucks zijn DAF’s XF van het laatste type. Er werd in alle gevallen gekozen voor de Super Space Cab uitvoering en de vermogens verschillen van 480 tot 530 pk. “Gebleken is dat dit zuinige en betrouwbare trucks zijn waar we heel goed mee kunnen voor rijden bij onze klanten. Het onderhoud doen we in eigen beheer en we verwachten met name de sterkste versies in te gaan zetten voor LZV-werk. Daarmee kunnen we in het containerwerk klanten sneller en efficiënter bedienen,” aldus directeur Abdullah Hakan. Naast de DAF’s heeft MBH Transport ook nog MAN’s, Volvo’s en Mercedessen in de vloot.

Ontstaan

MBH Transport is in 2012 opgericht en is sindsdien snel gegroeid. “Service en representativiteit. doen wat je belooft. Dat zijn de kernwaarden die ons de wind in de zeilen hebben gegeven. We denken mee met de klant en het lukt ons om steeds aan vakkundige chauffeurs te komen. Het is om die reden dat de volgende uitbreiding van het wagenpark alweer in bestelling staat,” aldus Abdullah Hakan.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie