goldhofer
| 15:50 | Arjan Olsthoorn

Matrax Trading officieel dealer van Goldhofer voor Benelux

Matrax uit Mill is per 1 juli 2021 benoemd tot officieel dealer van Goldhofer voor de Benelux. Daarmee is het merk voor het eerst officieel vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg.

Goldhofer behoort wereldwijd tot de top van leveranciers van materieel voor exceptioneel transport. Qua innovatie, constructie en afwerking spelen de trailers van Goldhofer mee op hoog niveau. Goldhofer biedt met zijn leveringsprogramma onbegrensde mogelijkheden op het gebied van exceptioneel transport. De fabrikant uit Memmingen (bij Stuttgart) heeft standaardmodellen maar levert ook maatwerk met modulair opgebouwd materieel. Goldhofer staat bekend als de leverancier van materieel voor de meest extreme toepassingen in wegtransport.

Benelux-markt

De benoeming van Matrax tot exclusief dealer betekent dat het merk zich ook gaat richten op de Benelux-markt. Matrax houdt zich niet alleen bezig met verkoop maar ook met after-sales, operatortraining, service en onderhoud, verhuur, keuringen en in- en verkoop van gebruikt exceptioneel materiaal. De hoge standaards van de fabrikant zijn daarbij het uitgangspunt. Goldhofer heeft een wereldwijd netwerk voor breakdown-service.

‘Fantastisch materieel’

Initiatiefnemers van Matrax zijn Mark Verhoeven en Rob van Mosseveld. Verhoeven heeft zijn sporen verdiend als transportondernemer in het exceptioneel vervoer. Van Mosseveld heeft jarenlang gewerkt als engineer, verkoper en manager bij fabrikanten van transportmaterieel.

De ondernemers zijn buitengewoon enthousiast over het product dat zij gaan verkopen. “Goldhofer bouwt fantastisch materieel, onvergelijkbaar met al het andere in de markt. Wat velen bijzonder vinden, zit bij Goldhofer in het standaardprogramma. Tot vijf keer uitschuifbare opleggers, al of niet met pendelassen, tafels van verschillende lengte, tussendolly’s, wel of geen gieksleuf, modules, windmilltransporters, en door de modulaire opbouw is in principe een oneindig aantal aslijnen mogelijk.”

Het leveringsprogramma bestaat uit:

  • semi-dieplader aanhangers
  • vlakke opleggers (vast en uitschuifbaar)
  • semi-diepladers (vast en uitschuifbaar)
  • diepladers, al dan niet met tussendolly (vast en uitschuifbaar)
  • wing carriers (materieel voor het transport van windmolens)
  • moduletrailers, getrokken of met eigen aandrijving
  • vliegveldtrekkers

goldhofer

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie