| 15:43 | Bert Mateboer

Marcel de Zwart overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Marcel de Zwart is overleden. Marcel was eigenaar van Nima Transport en stond bekend vanwege de prachtige trucks waarmee hij als eigenrijder zijn werk deed.

Marcel is gisteravond overleden. Zijn vrouw Nicole maakte het nieuws vandaag via Facebook bekend. Daar schreef ze: ,,Met veel pijn en verdriet is onze lieve Marcel, de oprichter van Nima Transport, gisteravond uit het leven weggegleden. Na een keiharde strijd van negen maanden tegen die rotziekte kanker.
Zo’n sterke en positieve man, een voorbeeld voor ons allen. Hij was er nog niet aan toe, maar zijn lichaam wilde niet luisteren. Het einde van het gevecht is dan toch gekomen, zijn lichaam heeft het uiteindelijk gewonnen van zijn sterke geest.’’

Wij wensen Nicole en Marcels familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

1 Reactie
  1. Het Niews van Marcels Overlijden Komt stil als een Schok, Je was 14 Jaar toen je Bij ons kwam werken als een Mannetje van allles en na 10 Jaar was je een van de Beste Medewerker and Vriend , Nadat we ons bedrijf verkocht Hadden en Naar Canada zijn vertrokken , Ben je als eigen rijder verder gegaan welke je zeer Succus Full was. Wij wensen Nicole and de Family veel Sterkte.

    P.c de Jong en family
    Canada.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie