MAN Apeldoorn opent nieuw onderkomen
| 16:19 | Truckstar Redactie

MAN Apeldoorn opent nieuw onderkomen

Nieuwe werkplaats centraal gelegen tussen snelwegen A1 en A50.

MAN Apeldoorn opende op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober officieel haar nieuwe pand op industrieterrein de Ecofactorij in Apeldoorn. Dat gebeurde op feestelijke wijze.”Het was een uiterst succesvol weekend met een continue stroom bezoekers. Nu gaan we in ons nieuwe onderkomen met z’n allen ertegenaan om er een zakelijk succes van te maken.“, vertelt Arjan Wijkamp, bedrijfsleider van MAN Apeldoorn. Ruim 600 bezoekers gaven gehoor aan de uitnodiging van de MAN dealer.

De uiterst moderne werkplaats is uitgevoerd met onder meer een hefbare rollenbank waarmee monteurs efficiënter kunnen keuren, en stempelliften die de technici alle bewegingsvrijheid rond een truck of bus bieden. Daarnaast is het pand klimaatneutraal: de werkplaats wordt verwarmd door een op biomassa gestookte houtkachel.  

Met de centrale ligging tussen de snelwegen A50 en A1 biedt de nieuwe locatie de mogelijkheid om klanten op efficiënte wijze te bedienen. 

Foto: ter ere van de opening stelden ruim 30 klanten van MAN Apeldoorn hun recent aangeschafte voertuigen ter beschikking. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie