| 13:17 | Femke Ooms

Geldig van 6 augustus 2020 tot 6 september 2020

Win kaarten voor de Truck GP in Zolder

Doe Mee & Win kaarten voor de FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix op Circuit Zolder (B).

Circuit Zolder is al jarenlang een thuis voor truckraces! Met een goede mix van strakke bochten en spannende chicanes is het een echte uitdaging voor de coureurs. In het weekend van 12 & 13 september mogen de truckracers weer aantreden op het beroemde circuit. Niet alleen de FIA Truck Racing Championship, maar ook de Dutch Truck Racing Championship, razen over de baan en zorgen voor veel spektakel. Het circuit zelf is voor de gelegenheid helemaal in truckerstijl gehuld.

Truckstar geeft in samenwerking met Circuit Zolder 100 x 2  toegangskaarten weg voor zondag 13 september. Vul je gegevens in en maak kans!

Je kunt meedoen t/m 6 september 2020. Winnaars krijgen aansluitend bericht. De gewonnen kaarten zijn voor 2021.  De race wordt wel gereden, maar zonder publiek ivm COVID-19.

14 Reacties
  1. Ik zou met mijn vader naar Canada gaan, 2 weken rondtrekken en daar naar een truck race gaan, maar ivm corona kon het niet doorgaan, misschien dat ik mijn vader hiermee kan verrassen, als ik 2 kaarten win

  2. Ik zou graag met mijn kleinzoon naar het Truck Grand Prix gaan naar het Belgische Zolder. om dat hij vracht wagens mooi vind, en deze wel eens op een andere manier wil zien rijden zo als we gewend zijn.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie