Monster Jam
| 14:42 | Jasper Egberts

Geldig van 22 maart 2018 tot 20 april 2018

Win kaarten: Monster Jam 2018

Op zondag 30 juni brult Monster Jam® opnieuw in de Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien… meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

Monster Jam® is het meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Monster Mutt® en veel meer*, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

Truckstar geeft 10 x 2 kaarten weg en daar maak jij kans op door onderstaand formulier in te vullen.

Zeker zijn van kaarten?

Wil je zeker zijn van kaarten? Kijk dan op www.monsterjam.nl.

*Deelnemende trucks onder voorbehoud.


5 Reacties
 1. Zou super zijn voor mijn drie mannetjes!! En ik zelf uiteraard ga mee😎
  De kleine man is er helemaal weg van
  Wat een super ervaring lijkt me dat!!
  Hoop dat ik ze win en dan alsnog 2 kaartjes erbij kan halen…duimen dus

 2. Onze zoons van 4 en 6 jaar zijn helemaal gek van auto’s en monstertrucks. Zij zouden dit helemaal geweldig vinden. We hopen op deze manier de kans te krijgen met ze naar de show te gaan.

  Met vriendelijke groet,
  Saskia

 3. Graag win ik 2 kaartjes voor mijn man en zoon van dertien.

  Onze Tommie wil al zo lang maar wegens mijn ziekte en het opvolgende geld gebrek heb ik deze droom nooit kunnen verwezenlijken daarom probeer ik het op deze manier al is de kans natuurlijk erg klein maar niet geschoten is altijd mis!
  Met vele groet,
  Andrea van Boheemen

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie