| 15:05 | Femke Ooms

Geldig van 16 april 2020 tot 10 mei 2020

Win een TT Circuit Assen Speelkleed

Dit jaar helaas geen Truckstar Festival. Maar met het speciale TT Circuit Assen Speelkleed haal je het Truckstar Festival toch in huis. Vul de hele baan met de mooiste miniaturen.

Je kunt meedoen t/m zondag 10 mei 2020. Winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

 

Liever je eigen stad op een speelkleed (180×130 cm) hebben?
Kijk op www.jouwspeelkleed.nl

Jouw Speelkleed maakt speelkleden met unieke designs van jouw favoriete steden. Elk speelkleed bevat vele lokale kenmerken van de stad waar jij van houdt, waardoor het voor iedereen herkenbaar is.

 

41 Reacties
 1. Dit is jaarlijks mama haar weekend tussen liefhebbers! Dit jaar deed ik even een jaar niet mee πŸ‘Ά kleine op komst. Mijn grote man is gek op auto’s en lego en maakt zo mijn eigen stad. Hoe gaaf is hg zo’n mooi kleed waar mama kan vertellen dat mama in de trailer slaapt naast de baan.

 2. Wat gaaf!
  Niet alleen voor mijn zoontje Daan, maar ook voor zijn papa en zus die grote race fans zijn! Hier zal heel veel op geraced worden als we winnen! πŸ€πŸ€

 3. Wat een gaaf kleed. Onze zoon wordt op 2 juni 4 jaar. En hij krijgt binnenkort een grotere kamer. Wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor zijn verjaardag. Zeker nu we, met corona, het niet met de familie kunnen gaan vieren.

 4. Hier zou ik mijn jongens erg blij mee maken. Dan kunnen ze naar hartelust rijden met hun autootjes. En voor mij zou het leuk zijn om na al die jaren trouw abonnee te zijn eens een keer wat te winnen

 5. zou super zijn voor mijn zoon Bohdy die maar niet begrijpt waarom het dit jaar niet is. Door zijn verstandelijke beperking. Hij kijkt er elk jaar naar uit. Dat wordt dit jaar thuis met zijn eigen auto’s en vrachtauto’s spelen hopelijk op dat mooie Speelkeedspeelkleed

 6. Voor onze kleinzoon . Zijn opa (mijn man) gaat al vanaf 1994 elk jaar naar Truckstar met de vrachtwagen. Opa en kleinzoon zijn 4 handen op 1 buik. Zo mooi om te zien hoe hij reageert als opa belt of weer thuis komt. Hij is 16 maanden onze kleine man.

 7. Zo super zijn. Onze zoon van 6 jaar was zo verdrietig. Is al een aantal jaar mee geweest. Hij vind het helmaal geweldig. Vraagt zo vaak wanneer is het weer truckstar.

 8. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoon
  Die is helemaal weg van vrachtauto,sπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸššπŸš›
  Zijn papa rijd ook op een vrachtauto

 9. Wauw dat zou super zijn voor onze zoontjeπŸ₯°. Hij is helemaal weg van vrachtauto’s. Vorige jaar voor het eerst mee geweest. Dat was natuurlijk zijn mooiste dag ooit! Nu gaan we maar heel hard duimen 😊

 10. Hallo truckstar vrienden !!

  Ben een groot truckstar fan al wel 45 jaar lid!! Alle jaren naar Assen geweest voor een prachtig festival!!!! Met mijn vrouw kinderen en klein kinderenπŸ‘πŸ‘. Wat zou het een Geweldig cadeau zijn als m’n kl.kinderen komen om daarop te spelen!!!! Heb aan vele dingen mee gedaan maar nog nooit wat gewonnenπŸ™ˆπŸ˜₯ wat zullen jullie mij hier blij mee maken!!
  Groetjes Gielco.

 11. Jammer dat het festival niet door kan gaan maar dit kleed is een goed alternatief.
  Mijn kleinzoon Thijs zal hier erg mee in zijn nopjes zijn als hij wint.

 12. Het lijkt mij prachtig om samen met mijn neefje van 6 hiermee te spelen.
  Op het kleed kan ik dan diverse miniaturen, die ik zelf verzamel aan hem laten zien.

 13. Wauw gaaf zo kan ik mijn dochtertje alvast warm maken voor het Truckstar festival van volgend jaar. Ik zet dan al men mooiste modellen die ik heb op de mat neer.

 14. Wauw😍 super gaaf speelkleed
  Wij wonen in assen dus het zou super leuk zijn als we dit speelkleed winnen en ons eigen truckstar weekend kunnen bouwen op het kleed
  Nu maar πŸ€žπŸ€πŸ€

 15. Wat gaaf die mooie kleed. Deze heb ik nog nooit gezien. Ben groot liefhebber van vrachtauto verzamelaar. En ook verzamel ik ook veel van Formule 1 en Fiat .Ga iedere jaar met papa naar TT Assen .Ik ben lk ben licht verstandelijk gehandicapt. Ik doe ook ieder jaar in Putten aan truckfestival mee. Dat vind ik met een vrachtauto en de chauffeur mag mee rijden erg leuk

 16. Wat een gave kleed. Die heb ik nog nooit gezien. Ga iedere jaar met papa naar TT Assen. Alleen voor Truckfestival. Thuis verzamel ik veel Vrachtauto ,fiat , Formule 1. Ik ben licht verstandelijke gehandicapt. Ik doe ook iedere jaar mee in Putten met vrachtauto s trucker dag.

 17. Wauw super gaaf😍😍 hopelijk gaat zoonlief (nu 4) net zo veel plezier en vertier op het circuit vinden als zijn vader altijd vond (moto-gp, TT en zelf rijdend)

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie