Truckstar Jubileummodel 2020
| 16:32 | Anton Floor

Geldig van 15 mei 2020 tot 11 juni 2020

Win een Truckstar Jubileummodel 2020

Truckstar viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Daar hoort natuurlijk een speciaal jubileummodel bij. Voor dit model is gekozen voor een Volvo F10. Achter de trekker hangt een al even klassieke widespread huifoplegger en het geheel staat in de rood/witte huiskleuren van Truckstar. Uiteraard ontbreken de mooie details als een lichtbak en een staande uitlaat niet. Als kers op de taart is het dak van de cabine voorzien van twee Holland Duck poppen uit het begin van Truckstar. De jubileum-Volvo met oplegger wordt door WSI gemaakt in een beperkte oplage en heeft schaal 1:50.

Je kunt meedoen t/m donderdag 11 juni 2020. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Niet gewonnen en toch een jubileummodel bemachtigen? Ga naar truckstar.nl/jubileummodel.
Het jubileummodel is los te kopen voor 135 euro. Roadcardleden ontvangen korting en betalen 121,50.

40 Reacties
  1. Een heel mooie miniatuur en deze misstaat niet bij mijn andere miniaturen. Zou mooi zijn als hij daar bij komt te staan, temeer omdat ik al 40 jaar abonnee ben van Truckstar. (De eerste vijf jaar samen en op naam van een neef van me en daarna alleen)

  2. Wat mooie super gave model, ben een nieuwe start aangegaan na een scheiding en moest opnieuw en dus ook opnieuw begonnen met mij hobby, het verzamelen van model auto’s en deze zou wel mooi passen in mijn collectie

  3. Wij doen graag mee voor mijn zoontje (9 jr). Hij heeft nu al een enorme passie voor vrachtwagens! Onderweg ziet hij al van ver welke merken er op de weg rijden.
    In zijn nieuwe kamer heeft hij nu een vitrinekast staan voor zijn schaalmodellen. Zijn verzameling bestaat uit gekregen, maar vooral ook uit zelf gespaarde modellen.
    Wat zou hij het geweldig vinden als hij dit model zou winnen!!!

  4. Door een handicap als rolstoeler hier helaas nooit zelf mee kunnen rijden. Maar ondanks dat wel sinds m’n 17e een passie voor Volvo dankzij een stage bij Rasondernemer Harman Nijhof van Nijhof-Wassink. Dankzij hem zelfstandig ondernemer. Door de Corona crisis en handicap risicogroep dus nu ff tijdelijk terug gevallen op de Wajong uitkering. Daarvan is een model kopen geen optie hoewel het een mooi collectersitem voor in de vitrinekast zou zijn.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie