GP Pre-proloog
| 12:45 | Angelica van Veen

Geldig van 4 oktober 2018 tot 24 oktober 2018

Kaarten voor de RTL GP Pre-proloog

Op zondag 28 oktober vindt de 15e editie van de RTL GP Pre-proloog in Valkenswaard plaats. De laatste voorbereiding op de zwaarste rally ter wereld. Tijdens dit evenement kun je genieten van ronkende motoren, rondspattend modder en beleef je het échte woestijn gevoel.

Open Paddock
Naast genieten van de races kun je vrij over het paddock lopen waar de teams hun materieel presenteren. Dit is dé kans om een echt racevoertuig van heel dichtbij te bekijken. Of doe mee aan een van de leuke of spannende activiteiten  zoals de quad experience, skelterbaan en Enduro experience, om zelf te ervaren hoe het is om coureur te zijn. De jonkies kunnen zich uitleven in het  Kids Play Paradise waar onder andere een speeltruck, springkussen en diverse knutselspelletjes zorgen voor vermaak.

Speciaal voor Truckstar-lezers
NSM geeft in samenwerking met de RTL GP Pre-proloog 25 x twee kaarten weg t.w.v. € 50,00. En als hoofdprijs mogen wij zelfs 2 Fan Bivak-kaarten weggeven t.w.v. € 90,00 p.p.! Met deze speciale Fan Bivak-kaarten kun je de hele dag volop en overdekt genieten van de RTL GP Pre-proloog en zit je op een speciale locatie met je neus op de actie, verzorgd met hapjes en drankjes.

Wil je zeker zijn van kaarten of meer informatie over wat er te beleven is die dag, ga dan naar: www.preproloog.nl

Wil je kans maken op kaarten? Vul dan onderstaand formulier in!  Je kunt meedoen t/m 21 oktober. Winnaars krijgen uiterlijk 24 oktober bericht. Ben je nog minderjarig, vraag dan eerst toestemming aan je ouders. Onze voorwaarden vind je op https://www.newskoolmedia.nl/spelvoorwaarden/

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie