| 14:54 | Angelica van Veen

Geldig van 5 juni 2020 tot 5 juni 2020

Mail & Win een prachtig schaalmodel

Maak nu kans op één van de drie schaalmodellen ( schaal 1:50). In samenwerking met WSI Models geven wij van ieder model twee exemplaren weg.

De volgende modellen zijn geselecteerd:

  • Daf XF SSC 6×2 van Limpens t.w.v. € 128,00
  • Volvo FH Globetrotter 4×2 van Oldenburger Fritom t.w.v. € 134,00
  • Scania Streamline Topline 6×2 van Micquel Groen t.w.v. € 172,00
  • Je kan meedoen tot 3 oktober 2019 . Winnaars krijgen na 3 oktober bericht. Vul nu het onderstaand formulier in en doe mee!
  • Onze spelvoorwaarden vind je op https://www.newskoolmedia.nl/spelvoorwaarden/

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

26 Reacties
 1. Mooie actie ben al jaren een fervent verzamelaar van miniaturen.en lees al enkele jaren het mooie en fantastische truckblad de truckstar.en zou ook wel eens een miniatuur willen winnen.

 2. Ik zou het héél leuk vinden om de Scania te winnen voor me kleinzoon Lukas. Hij heeft het down syndroom en rijd héél vaak met z’n papa of oom in eenScania mee dan is hij zo gelukkig !! En als ik de truckstar uit gelezen heb mag Lukas deze mee nemen en hij wordt zorgvuldig gekeken en heel zuinig bewaard!!!

 3. Mijn zoon heeft een geestelijke retardatie en hij zou het fantastisch vinden als hij in de prijzen zou vallen.
  Bij Truckstar heeft hij nog nooit iets gewonnen, maar wel regelmatig diverse artikelen besteld.

 4. ik be matthias 12 jaar ben net abonne en heb ook al twee grandpix zondag kaarten gewonnen.
  het lijkt me leuk om de volvo te winnen want ben fan van truckstar maar gun andere ook iets want ik heb al de grand pix kaarten gewonnen.

 5. Ik ben 15 jaar en lees al erg lang de truckstar en zag nu een actie voorbij komen, ik heb net een nieuwe vertrinekast en daar zou ik heel graag een modeltruck in willen
  hebben staan

 6. ik kan mij dat levendig indenken ik heb zoiets soort gelijk meegemaakt ik was 14 jaar en mijn moeder had 5 dinki toys weg gegeven aan een neefje ze vond dat ik er te oud voor werd ik ben nu achtenzestig jaar en ik koop nog regelmatig tekno of wsi models

 7. heb nog nooit wat gewonnen bij truckstar doe altijd mee aan de mail in winactie maar ik ga dit keer voor de supermooie volvo van oldenburger fritom want die lijkt mij supermooi in mocht ik hem winnen dan laat ik hem in de verpakking zitten in dan zet ik hem mooi op mijn kamer neer want ik spaar allemaal wsi trucks dat komt omdat ik een handicap in een beperking heb wie weet dat ik misschien nou wel een keer geluk heb in dat ik de supermooie volvo oldenburger fritom model mag winnen

 8. heb nog nooit wat gewonnen bij truckstar maar ik ga voor de supermooie volvo oldenburger fritom ik spaar allemaal trucks schaalmodellen komt ook omdat ik een handicap in een beperking heb wie weet heb ik nou wel een keer geluk

 9. ik zou het zo leuk vinden als ik wat won want ik had een verzameling van 3 vrachtwagens en ik had ze op de kast gezet en ik kom uit school en alles was stuk gemaakt dat vont ik toen niet leuk.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie