| 09:00 | Truckstar Redactie

Truckstar 11/2011

In Truckstar nummer 11 nemen we voor het eerst het stuur ter hand van de nieuwe Actros, we zien hoe een Scania R500, na een neuscorrectie een T500 werd, en we gaan mee op een dikke rit naar Engeland met chauffeur Sander Veenker van Thomas Boers Transport.


Nieuwe trucks in spannende tijden

Nieuwe trucks in spannende tijden

Het wegtranspport is nooit een vetpot geweest en af en toe komt er een crisis voorbij die rake klappen uitdeelt. Hoe overleven die eigenrijders dat toch met hun mooie auto’s? Drie eigenrijders zetten onlangs elk een knappe nieuwe truck op de weg, en vertellen gepassioneerd over hun aanpak, de moeilijkheden en hun werk.


England, here we come!

England, here we come!

Engeland-rijden is een vak apart en de chauffeurs van Boers uit Hoek van Holland weten er alles van. Wij stapten aan boord bij Sander Veenker op zijn MAN en deden een dikke rit aan de overkant van de Noordzee, met veel leuke adressen op de meest gekke plekken in Zuid-, West,- Oost- en Noord-Engeland.


Achter het stuur van de nieuwe Actros

Achter het stuur van de nieuwe Actros

We hebben even geduld moeten hebben. Maar na de presentatie in mei en de onthulling op het Truckstar Festival, nemen wij eindelijk zelf het stuur in handen van de nieuwe Actros. Naast het mooie nieuwe interieur, laat een slalom-parcourtje met de ‘oude’ en de nieuwe Actros een enorm verschil zien. De nieuwe voelt snaarstrak aan en stuurt als een scheermes.