Supertruck Special 2022
| 11:36 | Arjan Olsthoorn

Supertruck Special 2022

De Supertruck Special 2022 is vers van de pers! Onze abonnees ontvangen hem gratis bij een jaarabonnement van Truckstar. De Supertruck Special staat ook dit jaar bomvol met de nieuwste showtrucks uit heel Europa. Lekker genieten van 100 pagina’s vol met de mooiste special paint, stoerste opbouwen en dikste interieurs. Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Uiteraard is de Supertruck Special 2022 online te bestellen, klik dan op onderstaande link. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee.

Filmster

Voor de Brabantse broers Erwin en Wilfried Beljaars is het aankleden van hun vrachtwagens een verslaving: steeds gaat het een stapje verder. Maar of ze ooit hun nieuwste Scania 770S nog kunnen overtreffen?

Beljaars

Imposante redder in nood

Voor het bergen en afslepen van vrachtwagens en bussen heeft de Zweedse berger Donalds BilBärgning een nieuw voertuig aangeschaft: een Volvo FH16 met alles erop en eraan.

Donalds Bilbärgning

Verzamelaar

Voor een eigenrijder blijkt Wim Yland best een behoorlijk wagenpark te hebben. Maar liefst zes trucks staan er voor de loods in Ootmarsum, waarvan alleen de splinternieuwe Renault T High dagelijks wordt ingezet. Dat vraagt om uitleg.

Wim Yland

Imagine

De Deense transportondernemer Henrik Guldager is geen onbekende in de wereld van de showtrucks. Zijn nieuwste Volvo FH500 XL is opnieuw een opvallende verschijning geworden.