*

cover supertruck special
| 07:45 | Rik Werner

Supertruck Special 2017

De Supertruck Special 2017 is uit! De allermooiste showtrucks en special paint-trucks belichten we in deze unieke special. Met prachtige en gedurfde kleurencombinaties, schitterende special paint, fraaie afbeeldingen, mooie details en tot in de puntjes verzorgde interieurs. De mooiste trucks uit binnen- en buitenland komen voorbij. Mis ‘m niet! Overal verkrijgbaar voor slechts € 5,95!
Abonnees krijgen de Supertruck Special bij de reguliere Truckstar, editie 07/2017. Ben jij geen abonnee? Dan bestel je de Supertruck Special gemakkelijk zonder verzendkosten hier!

Met de kleuren uit 1951

Bij het zien van de eerste persfoto’s was Jeroen Duijghuijzen al overtuigd van het ontwerp van de nieuwe Scania. Zonder ook maar één meter met het nieuwe model gereden te hebben kocht hij als een van de eersten een Scania S met laag dak.

Zoetigheid voor het oog

Al bijna 30 jaar is Henrik Guldager een bekende in de showtruckwereld. Op zijn nieuwste, Sweet Eye-candy, heeft hij een speciaal oogje gericht..

Niet te evenaren

Lager en gladder. Dat moest de Peterbilt van Brad Garretson worden. Dat is gelukt, maar klaar is de truck niet. Volgend jaar komt het interieur aan de beurt.

Vikingschip in specialpaint

Hij heeft één van de bekendste transportbedrijven van België, maar ‘zaakvoerder’ Ronny Ceusters staat zelf niet graag in de belangstelling. Voor deze Special maakt hij een uitzondering..

Passie voor Hollands Glorie

Vooroordelen bestaan er over ieder land. Zo staat Nederland bekend als het land van de klompen, tulpen, molens en natuurlijk DAF. Dit inspireerde LD Transporti uit het Italiaanse Paese. De liefde voor Nederland komt tot uiting in het wagenpark.

Schreeuw om respect

De film Convoy uit 1978 kun je zien als een schreeuw om respect. Als een protest tegen de corruptie en het machtsmisbruik van de toenmalige politie tegenover hardwerkende chauffeurs. De Scania 4-serie Torpedo Topline van de firma Coles & Sons uit het Engelse Oxfordshire zou probleemloos hebben kunnen meerijden in het konvooi van toen. Maar ook in zijn eentje brengt hij de boodschap duidelijk over.
Nieuwsgierig geworden naar deze en de andere verhalen? Bestel de Supertruck Special gemakkelijk via deze link.