Loven Groep DAF Dealer van het Jaar 2016
| 11:34 | Korneel Luth

Loven Groep DAF Dealer van het Jaar 2016

De Limburgse DAF-dealer Loven is door DAF uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2016.

Klantgericht denken en handelen, goed ondernemerschap en op alle fronten het hele jaar door prima resultaten boeken. Dat heeft ertoe geleid dat DAF Nederland de Loven Groep heeft uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2016. 

De Loven Groep is al sinds 1920 actief in transport en mobiliteit. Sinds 1951 is de onderneming bovendien DAF-dealer. Het werkgebied is Limburg, het oostelijke deel van Brabant en sinds 1 augustus vorig jaar ook de regio Aken.

Compleet verrast

“Compleet verrast dat we opnieuw Dealer van het Jaar 2016 zijn geworden”, reageert directeur Leo Loven kort na de bekendmaking tijdens de onlangs gehouden dealermeeting. 

“In 2013 waren we het ook. Het bewijst dat we altijd maximaal willen presteren en vooral heel hard knokken voor een hoge klanttevredenheid. Dat doen we met ons hele team. Het zit ons als familiebedrijf in de genen. Goed contact houden en altijd oplossingen bieden, daarmee winnen we vertrouwen. Door deze aanpak hebben we ook direct in de regio Aken goede zaken gedaan.”

Erkenning voor uitbreiding naar Aken

Jan van Keulen, Algemeen Directeur van DAF Nederland, prijst de energie die de Loven Groep heeft gestopt in de nieuwe regio Aken. “Een enorm gebied. Het rayon van de Loven Groep groeide met een factor vier. Er is keihard aan de kar getrokken, want de stap over de grens naar Duitsland pakt veelbelovend uit. Dit bedrijft heeft de titel echt verdiend.”

Van Keulen overhandigde Leo Loven tijdens de jaarlijkse dealermeeting de prijs die behoort bij de titel Dealer van het Jaar: de beker en een cheque van 10.000 euro voor het hele team, zie foto.

De vierde generatie van de familie Loven werkt inmiddels ook in het bedrijf: Eliane Loven als After Sales Assistent en Stephanie Loven maakt deel uit van de Verkoop Binnendienst.

 

Klik hier voor alle DAF-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie