Lopik 2014: exclusiviteit ten top
| 12:36 | Korneel Luth

Lopik 2014: exclusiviteit ten top

Nog Harder Lopik 2014 was bijzonder en prachtig.

Eén van de meest exclusieve truckfeestjes van Europa is Nog Harder Lopik. Die reputatie van Nog Harder is afgelopen weekend alleen maar kracht bij gezet tijdens de 2014-editie van het truckfeeest met de aanwezigheid van de vetste en meest gelikte trucks – uit heel Europa.

Chauffeurs met zo’n 200 prachtige trucks uit Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië en diverse andere landen waren samen met de mooiste Nederlandse trucks te gast op een mooie strook uiterwaard bij Jaarsveld en Lopik aan de rivier de Lek.

Gezelligheid en feest

Op vrijdagmiddag stroomde het terrein snel vol met de trucks en duizenden bezoekers, alles soepel in het gareel gehouden door de organisatie. Wat volgde was een prachtige avond met heel veel lampjes, veel gezelligheid, veel diepe en ronkende motorgeluiden en een mooi feest. Ook prachtig: de mogelijkheid om in het bakje met de kraan van kraanbedrijf Slootjes uit Lopik de hoogte in gehesen te worden voor een waanzinnig uitzicht over de trucks!

Op zaterdag was de sfeer eveneens lekker. Veel families en dagjesmensen komen ieder jaar op die dag de mooie trucks bekijken, evenals veel chauffeurs.  De winst van alle catering – enkele tienduizenden euro’s – wordt ieder jaar geschonken aan verschillende goede doelen, dit jaar gebeurt dat opnieuw, een mooi gebaar! Hieronder zie je een paar sfeerfoto’s van vrijdagavond.

Lopik 2014: exclusiviteit ten top
De crème de la crème uit binnen- en buitenland staat op Lopik.

Lopik 2014: exclusiviteit ten top
Waanzinnig goed geslaagd design: de lage nieuwe Volvo FH van Ceusters uit België.

Lopik 2014: exclusiviteit ten top
Langzaam wordt het donker en gaan de lichtjes aan.

Lopik 2014: exclusiviteit ten top
Vanuit het bakje van de kraan van Slootjes uit Lopik heb je dit ongelofelijk gave uitzicht.

Mooiste truck
Tot volgend jaar!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie