Lichte regen met binnenrijden
| 15:10 | Korneel Luth

Lichte regen met binnenrijden

Een lichte maar hardnekkig aanhoudende regen verwelkomt de binnenrijdende trucks voor het Truckstar Festival 2014 in Assen vandaag.

Het binnenrijden van de ruim 2.200 trucks van het Truckstar Festival op het TT Circuit is in volle gang. De trucks komen echter vergezeld van een lichte maar aanhoudende regen binnen.

Het mag de sfeer zeker niet drukken, zoveel is inmiddels duidelijk! Maar het betekent wel een boel meer poetswerk voor onze chauffeurs om de trucks er weer prachtig glimmend bij te laten staan.

Redelijk gunstig

De weersverwachting is het Truckstar Festival echter redelijk gunstig gezind. In de middag trok een regengebied vanuit het oosten over ons land maar werd het aan het begin van de avond weer droog en brak zelfs de zon door. Vervolgens is er vannacht nog kans op een enkele bui en zou het morgen, op zaterdag, voor het grootste deel droog moeten blijven. ’s Middags zouden er nog enkele buien tot ontwikkeling kunnen komen.

Voor zondag ziet het KNMI het ietsjes somberder in, maar zover zijn we nog lang niet. In ieder geval is de temperatuur met 20 graden aangenaam.

Wil je live zien hoe het weer zich ontwikkelt, kijk dan op buienradar.nl.

Lichte regen met binnenrijden

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie