Leolux kiest nieuwe FH
| 16:28 | Boudewijn Bos

Leolux kiest nieuwe FH

Voor het vervoer van meubeltransport heeft meubelfabrikant Leolux gekozen voor een nieuwe FH.

De nieuwe FH 4×2 heeft 420 pk. Genoeg om een volle bakwagen met aanhanger vol meubelen mee te vervoeren. De bakwagen is voorzien van een aluminium laadklep en bescherming aan de binnenzijde voor het meubeltransport. De Volvo FH is voorzien van alle beschikbare veiligheidsopties. Zo is de truck uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Keeping Support (LKS), en Forward Collision Warning met noodremfunctie.

Mening van de manager

Roy Hendrix, Warehouse & Destribution Manager bij Leolux is blij met de nieuwe aanwinst: “Ons wagenpark bestaat uit zeven trucks van verschillende fabrikanten. Dit is onze tweede Volvo-truck. Wij kiezen voor Volvo vanwege de rijeigenschappen, de uitrstraling en de goede relatie met de dealer Nebim Groep uit Venlo. Ook duurzaamheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iets wat we gemeen hebben met Volvo trucks.”

Leolux kiest nieuwe FH

Leolux

Leolux is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het heeft een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo.

 

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie