Largest Parade of Trucks - rij mee!
| 15:43 | Korneel Luth

Largest Parade of Trucks – rij mee!

Op 10 september wordt in Amersfoort een poging gewaagd een wereldrecord te breken: het langste truck-konvooi ooit, en jij kan met jouw truck meerijden.

Het wordt een enorme happening op 10 september op militair oefenterrein De Vlasakkers in Amersfoort. De langste truck-colonne ooit – bestaande uit 500 vrachtwagens – zal een traject van 3,2 kilometer af leggen (2 mijl), om in het Guinness Book of Records te komen.

Femke Foundation

Met de recordpoging wil de Stichting Femke Foundation aandacht en erkenning vragen voor kinderen en jongeren t/m 21 jaar met een onbekende, vaak minder zichtbare ziekte.

De stichting Femke Foundation zet zich voor deze jongeren in en heeft bij de organisatie van het Guinness Book of Records de recordpoging aangemeld. Initiatiefnemer van de Largest Parade of Trucks is echter chauffeur Evert Morren, de man achter de Facebookpagina Truckers voor Goede Doelen

Jij kan met jouw truck meerijden

Een flink aantal trucks is reeds aangemeld, maar een veel groter aantal trucks is nog nodig. Ook jij kunt je aanmelden. Dit doe je door naar de website van de Largest Parade of Trucks te gaan. Op deze speciale website lees je alle info, waaronder de eisen waar de trucks aan moeten voldoen en kun je je aanmelden. 

Largest Parade of Trucks - rij mee!

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie