Iveco S-Way
| 09:42 | Arjan Olsthoorn

Kusters Logistic Services neemt S-Way in gebruik

Kusters Logistic Services heeft haar eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen. Het bedrijf gaat de vrachtwagen inzetten voor de distributie van revalidatiemiddelen in met name Nederland. Naast de S-Way heeft Kusters ook nog bijna twintig Daily’s in het wagenpark.

Gerjoe Brouwer vertelt als Manager bij Kusters enthousiast over de Iveco S-Way: “Vanaf de introductie in Madrid zijn we al onder de indruk. Tijdens het FIA Truck Grand Prix in Zolder hebben we de S-Way voor het eerst live gezien. Ter plekke hebben we de beslissing genomen om een bestelling te plaatsen. Deze nieuwe truck is een welkome aanvulling op onze vloot. Ook op de weg blijven we innoveren en we zijn daarom enorm trots op dit prachtige visitekaartje!”

“We hebben gekozen voor de ruime AS-cabine, zodat de chauffeur over meer dan voldoende comfort en leefruimte beschikt. In samenspraak met de chauffeur is de keuze op Iveco gevallen. Het is super mooi dat we nu in januari 2020 als een van de eerste bedrijven in Nederland met een het nieuwe model rijden”, zo licht Gerjo de Brouwer verder toe.

Transport van revalidatiemiddelen
Kusters Logistic Services verzorgt het transport van revalidatiemiddelen naar zorgcentra, verpleegtehuizen en ziekenhuizen in de Benelux. In opdracht van producenten van revalidatiemiddelen. In de loop der jaren is Kusters Logistic Services uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van het distribueren van revalidatiemiddelen. “Vanwege de toenemende vergrijzing vindt er een uitbreiding plaats van het transport van revalidatiemiddelen, vandaar dat we er voor hebben gekozen om ons wagenpark uit te breiden met een nieuwe Iveco S-Way. We willen onze kwaliteit en service altijd blijven garanderen”, aldus Gerjo de Brouwer.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie