Aarnink en Ooms
| 11:27 | Robert Servaas

Knalgele S-Way 6×2 voor Aarnink en Ooms

Aarnink en Ooms heeft onlangs een fraaie Iveco S-Way in ontvangst genomen. De 6×2-trekker wordt voor verschillende werkzaamheden, voornamelijk in de agrarische sector, ingezet.

Aarnink en Ooms is een loon- en transportbedrijf in Emmeloord. Het bedrijf is gestart nadat de twee ZZP’ers ontdekte dat ze door hun beide verschillende disciplines te combineren een totaal product konden leveren aan hun klanten. Dit bleek goed te werken. Na verschillende overnames is het bedrijf snel gegroeid tot het mooie bedrijf wat het nu is. Aarnink en Ooms is voornamelijk actief met loonwerk en de verkoop van mest. Daarnaast is Aarnink en Ooms ook actief in het transport, voornamelijk agrarisch. Ze hebben door de transport activiteiten inmiddels een behoorlijk wagenpark om hun klanten te bedienen.

New Holland

Als agrarisch bedrijf heeft Aarnink en Ooms ook verschillende landbouwvoertuigen, er zijn vooral veel New Holland voertuigen bij Aarnink en Ooms. New Holland is onderdeel van de CNH Group, waar Iveco ook onderdeel van is. Reden genoeg voor Aarnink en Ooms om voor een nieuwe vrachtwagen Iveco te overwegen. Na een week met een demo gereden te hebben, was de chauffeur enthousiast. Ook de directie was tevreden over de performance en daarmee was de eerste order een feit.

Verschillende werkzaamheden

Door zijn 480pk sterke 11 liter motor beschikt de truck over meer dan genoeg vermogen voor de zware vrachten. Omdat de S-Way voor veel verschillende werkzaamheden kan worden ingezet, is er gekozen voor een hefbare, gestuurde voorloopas. Daarnaast is de Iveco ook voorzien van een hydrauliekset, specifiek geschikt voor een oplegger met een walkingfloor. Deze compacte TK-set neemt weinig ruimte in, en past daardoor mooi aan het chassis.

Met de felle gele kleur en de zwarte accenten is het opvallende verschijning geworden die naadloos tussen de andere voertuigen past. Ook de Alcoa Durabright-velgen zorgen voor een mooie uitstraling. De verstralers en extra verlichting maken de truck af en zijn geen overbodige luxe ’s nachts in de polder.

Iveco

Iveco S-Way 6x2

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie