| 10:05 | Robert Servaas

Klomp Transport Harderwijk na jaren weer terug bij Mercedes-Benz Trucks

Klomp Transport heeft recent haar 60-jarig bestaan gevierd. In die periode speelde ook de aanschaf van een nieuwe voorloopas trekker. Dat werd uiteindelijk een Mercedes-Benz Actros 2548.

Daarmee keert na jaren van afwezigheid het merk weer terug bij de transporteur uit Harderwijk. De nieuwe Mercedes-Benz Actros 2548LS VLA 6×2/4 is onder andere voorzien van de BigSpace cabine, gestuurde voorloopas, versnellingsbak pto en een elektrische standairco. Hij is geleverd in de kenmerkende kleur Currygeel. Het voertuig is door Mercedes-Benz dealer Wensink Harderwijk helemaal naar klantwens opgebouwd om zowel met de huidige als met de nieuw in bestelling staande Lako oplegger te kunnen rijden in dit speciale transport.

Al sinds 1958 verzorgt Klomp Transport BV in Nederland en de rest van Europa exceptionele Transporten en diensten, met in het bijzonder het transport van caravans, stacaravans, chalets en woonwagens . Klomp Transport BV is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer. Niet alleen het transport, maar ook de complete verplaatsing en met de daarbij horende demontage/montage van chalets kan geheel door Klomp Transport verzorgd worden.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie