| 21:59 | Bert Mateboer

Jubileumtruck ter ere van 100 jaar Moeijes

Transportbedrijf Moeijes uit Zwaag bestaat dit jaar honderd jaar en dat wil het bedrijf weten ook. In november zal er een groot feest worden gevoerd. Deze week is er een speciale jubileumtruck in gebruik genomen.

Het is een Mercedes Actros, geleverd door Gomes Trucks, die is voorzien van speciale logo’s vanwege het 100-jarig bestaan en oude foto’s uit de geschiedenis van Moeijes. De bakwagen is gecombineerd met een Fliegl aanhangwagen, TRS Iceland koelmachine en geïsoleerde koelopbouw van SOR Iberica. Trotse chauffeur is Danny Moddermann.

In de loop van deze maand zullen er nog vijf nieuwe combinaties bij Moeijes afgeleverd worden.

Moeijes, Actros

Degelijk transportbedrijf

Moeijes Internationale Transporten en Expeditie BV is een degelijk transportbedrijf dat beschikt over een eigen wagenpark van tachtig combinaties. Moeijes is gespecialiseerd in het transport van groente, fruit, bloemen en planten. Daarnaast verzorgt Moeijes transporten van allerlei levensmiddelen, hoogwaardige goederen en volumegoederen. De multifunctionele vrachtwagens van Moeijes zijn dagelijks onderweg van en naar bestemmingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië.

Moeijes beschikt in Zwaag over ca. 8000 m² op- en overslagruimte. Ook heeft Moeijes in Zwaag een eigen werkplaats waar het totale onderhoud van het wagenpark wordt verzorgd.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie