Een nieuwe website!
| 09:54 | Truckstar Redactie

‘Jouw Truck-start’ gaat laatste week in

De Facebookactie ‘Jouw Truck-start’ leeft onder ons. We ontvangen schitterende, dikwijls nostalgische plaatjes van allereerste truckmomenten. Maar er kan nog meer bij!

Op 27 september lanceerden we de actie ‘Jouw Truck-start’ (lees hier meer). Een aantal redactieleden nam de aftrap en plaatste hun Truck-start moment: nostalgische plaatjes uit de negentiger jaren met dikke trucks en hun jonge smoeltjes erbij. Inmiddels, ruim een week verder, bevat het fotoalbum op onze Facebookpagina zo’n 130 heerlijke kiekjes. Bekijk ze via deze link, duik vervolgens zelf die oude fotodoos in en stuur jouw Truck-start op! Dat laatste is eenvoudig: deel je foto op onze Facebookpagina en wij zetten hem in het album erbij. Geen Facebookaccount? Vraag je familie, kennissen of je collega. Zij kunnen hem eventueel ook via een persoonlijk bericht naar ons sturen.

Jouw Truck-start in magazine

Gezien het succes van de actie, heeft de redactie inmiddels besloten om ook in het magazine aandacht te geven aan ‘Jouw Truck-start’. Dikke kans dat je jezelf dus terugziet in de volgende uitgave van ons blad! Daarnaast maken de mooiste inzendingen (en dat wordt moeilijk kiezen!) kans op een prachtig prijzenpakket. Dat pakket wordt nog steeds aangevuld, maar we houden de inhoud nog even geheim. De actie loopt officieel tot aanstaande vrijdagmiddag, dus wacht niet te lang met posten. Even terzijde: uiteraard ben je altijd vrij om iets op onze Facebookpagina te posten. Jullie zijn immers de oren en ogen onderweg!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie