| 16:41 | Korneel Luth

Jouw truck in het Fotojaarboek 2016

Jouw truck hoort erbij in het Truckstar Fotojaarboek 2016; je hebt nog tot en met zondag om je foto in te sturen!

Jouw truck in het Fotojaarboek 2016

Stuur jouw foto in

Ieder jaar brengt Truckstar het Fotojaarboek uit: een schitterend fotoboek dat een zeer compleet jaarlijks beeld geeft van transporterend Nederland. 

De ingezonden trucks worden verdeeld over acht categoriën, zoals: geconditioneerd vervoer, huif/gesloten vervoer, losgestort, zeecontainers, etc. Omdat het Fotojaarboek ieder jaar uitkomt, kunnen de kenners ieder jaar zien en bijhouden welke trucks er nieuw bij zijn gekomen.

Via deze link lees je hoe je je foto moet insturen.

Tevens basis Mooiste Truck van Nederland

Het Fotojaarboek heeft ook een andere belangrijke rol: het vormt de basis voor de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing tijdens het Truckstar Festival in Assen eind juli. 

Als het Fotojaarboek straks uit is, kan iedereen op een online formulier zijn of haar favoriete trucks punten geven. De drie trucks uit elke categorie met de meeste punten vormen tijdens het Truckstar Festival bij elkaar de Mooiste Truckstraat. Uit deze 24 trucks wordt vervolgens de Mooiste Truck van Nederland gekozen door een vakjury. Ook zal er de publieksprijs uitgereikt worden. 

Uitslag categorieën Mooiste Truck
Komende zomer staan de 24 mooiste trucks van Nederland er weer glimmend bij in de Mooiste Truckstraat op het Truckstar Festival. 

Stuur jouw foto in!

Alle reden dus voor jou om jouw foto op te sturen. Op de speciale informatiepagina staat precies uitgelegd aan welke voorwaarden je foto’s moeten voldoen. Lees meer -> Fotojaarboek 2016   

Fotojaarboek 2016

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie