Jan Tromp
| 14:48 | Arjan Olsthoorn

Jan Tromp gaat met opvallende S-Way’s lowdeckers de weg op

Jan Tromp Transportgroep gaat met twee opvallende verschijningen de weg op. Onlangs nam eigenaar Jan Tromp twee Iveco S-Way’s in ontvangst. Beide trekkers zijn voorzien van een Cursor 11 motor met 460 pk.

Bert Mingels, Sales Ares Manager bij Iveco Nederland: “We zijn trots dat we twee compleet uitgeruste lowdeckers hebben mogen leveren bij zo’n aansprekend transportbedrijf.” Jan Tromp kwam als eigenaar voor het eerst in aanraking met de nieuwe Iveco tijdens de Ride & Drive dagen van het merk. Daar raakte hij gecharmeerd van de nieuwe truck tijdens een proefrit met een van de demotrucks. Door de komst van de twee Iveco’s bestaat het wagenpark nu uit 38 vrachtwagens.

Jan Tromp Iveco S-Way

Jan Tromp Transportgroep gaat met twee opvallende verschijningen de weg op. Onlangs nam eigenaar Jan Tromp twee Iveco S-Way’s in ontvangst.

Volledig uitrusting
Het Eindhovense transportbedrijf heeft bewust voor lowdeckers gekozen, omdat het haar nieuwe trucks graag multifunctioneel wil inzetten. De trekkers zijn daarom voorzien van een handbediende, hydraulische GF hefschotel. Daarmee kunnen de chauffeurs zowel hoge als lage trailers aankoppelen. Daarnaast beschikken de chauffeurs over premium rijcomfort door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lederen stuurwiel, een lucht geveerde Hi-Comfort chauffeursstoel en een drievoudig verstelbare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

Iveco Jan Tromp

De trekkers zijn voorzien van een handbediende, hydraulische GF hefschotel. Daarmee kunnen de chauffeurs zowel hoge als lage trailers aankoppelen.

Daarnaast heeft het transportbedrijf gekozen voor extra opties, zoals: verwarmbare en verstelbare buitenspiegels, elektro-hydraulische cabinekanteling, opklapbare zijskirts in cabinekleur en een degelijke omvormer voor het gebruik van een koelkast, laptop en koffiezetapparaat. Bovendien zijn de S-Way’s voorzien van full-LED koplampen, zodat de chauffeurs altijd beschikken over meer dan voldoende zicht op de weg.

Samenwerking
In en rondom Eindhoven zorgen de nieuwe vrachtwagens voor reuring, want het zijn ware blikvangers op de weg. Bert Mingels: “We kunnen terugkijken op een fijne samenwerking tussen Iveco en Jan Tromp. Samen met Iveco Schouten Veghel hebben wij de trucks helemaal naar wens kunnen maken en voldoen deze aan alle verwachtingen. Het is geweldig om twee dikke trucks af te mogen leveren aan zo’n mooie klant als Jan Tromp Transportgroep!”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie