Iveco Schouten Kapelle
| 11:26 | Arjan Olsthoorn

Iveco Schouten Kapelle draagt salesactiviteiten over aan DHC Zeeland

Met ingang van 1 januari 2022 draagt Iveco Schouten de service- en salesactiviteiten in de regio Zeeland over aan DHC Zeeland, meldt het bedrijf via onderstaand bericht.

DHC Zeeland is een modern, professioneel en betrouwbare organisatie in verkoop, onderhoud en reparatie van vrachtwagens en bedrijfswagens. Daarnaast verrichten zij onderhoud en reparaties aan alle getrokken materieel, autolaadkranen, haakarmen, laadkleppen en overige (industriële) objecten, dit alles in combinatie met een 24/7 takel- en bergingsdienst. Om alle Iveco-klanten van nu en die van in de toekomst beter te kunnen ontzorgen heeft Iveco Schouten in DHC een partij gevonden die de service- en salesactiviteiten voor de light-range op een vakkundige wijze kan overnemen.

Deze samenwerking valt samen met de filosofie dat dealerbedrijven, met de aankomende elektrificatie van bedrijfswagens en trucks, bedrijven moeten zijn met voldoende schaalgrootte om deze kennis en kunde te kunnen waarborgen.

Iveco-klanten kunnen vanaf maandag 3 januari terecht bij een van de twee gecertificeerde vestigingen van DHC. Vanuit de DHC vestigingen in Terneuzen en Goes kunnen klanten beter geholpen worden. Hierdoor wordt de sales en servicedekking in de provincie uitgebreid.

Voor de medewerkers van vestiging Kapelle zal deze overdracht van werkzaamheden veranderingen met zich meebrengen. Zij kunnen hun werkzaamheden blijven verrichten, echter vanuit een andere standplaats binnen de Schouten vestigingen of bij DHC. DHC is met hen in gesprek. Wat niet zal veranderen is het vertrouwde merk Iveco en de techniek.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie