Verhoef
| 09:30 | Bert Mateboer

Iveco S-Way voor Transportbedrijf Verhoef

Transportbedrijf Verhoef heeft een Iveco S-Way in gebruik genomen. De nieuwe trekker van het bedrijf uit Maarssen beschikt over 460 pk met een Cursor 11 motor en een Hi-Tronix geautomatiseerde 12-trapsversnellingsbak. De goede begeleiding bij het aankoopproces vanuit Iveco Schouten Utrecht, de snelle levering van de truck en het feit dat zij met een nieuw product de weg op kunnen, gaven de doorslag voor Transportbedrijf Verhoef.

Robin Verhoef, Directeur van Transportbedrijf Verhoef, maakte voor het eerst kennis met de nieuwe S-Way tijdens de Ride & Drive dagen. Iveco Schouten Utrecht heeft een week lang een demotruck beschikbaar gesteld voor Transportbedrijf Verhoef, zodat hij en zijn chauffeurs wat langer achter het stuur konden kruipen. Robin vertelt hierover: “De chauffeurs die ermee gereden hebben waren net als ik enthousiast over de nieuwe Iveco. Dat maakte de keuze voor een nieuwe vrachtwagen een stuk makkelijker. Het is een fijne wagen om de weg mee op te gaan!” De nieuwe vrachtwagen wordt specifiek ingezet in de bouwmaterialendistributie. De nieuwe truck wordt gestationeerd op de locatie in Utrecht.

Robin Verhoef: “We zijn enorm trots op onze nieuwe truck! Het is een beer van een auto en een écht visitekaartje voor ons bedrijf. Daarnaast staan we versteld van alle positieve reacties die we uit alle hoeken hebben ontvangen. De truck voldoet aan alle verwachtingen. Bovendien vinden wij het gaaf dat onze S-Way als een van de eerste een beetje uitgedost de weg op gaat in Nederland.” Robin Verhoef is tevens tevreden met het spuitwerk. Zelfs de dieseltanks zijn in de blanke lak gespoten, zodat deze langer mooi blijven. “Het is een schitterende truck!”

Transportbedrijf Verhoef
Al ruim 90 jaar is het transportbedrijf actief in de distributie van bouwmaterialen en aanverwanten zaken. Het beschikt over een wagenpark met vijftien vrachtwagens, waarvan nu drie Iveco’s door de komst van de S-Way. Achter de nieuwe truck hangt een trailer met een meeneemheftruck, zodat zij alle materialen gemakkelijk in en uit kunnen laden. Verhoef: “Tijdens het aankoopproces zijn we perfect begeleidt door de dealer.” Steef van Vulpen, Verkoopadviseur bij Iveco Schouten Utrecht vult hierop aan: “We zijn trots dat een trouwe, tevreden Iveco-rijder als Transportbedrijf Verhoef wederom voor een nieuwe kiest.”

Verhoef

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie