Iveco S-Way met Truckstar testtrailer
| 18:29 | Arjan Olsthoorn

Iveco S-Way ride & drive dagen van start

De datums van de Iveco S-Way Ride & Drive dagen zijn bekend. Het evenement voor de ondernemer én chauffeur start op 7, 8 en 9 november in Amsterdam. Het Iveco-konvooi vervolgt haar weg naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

De gehele Iveco-familie staat klaar om getest te worden. Iveco nodigt iedere ondernemer en chauffeur uit om in te stappen in de nieuwe S-Way. Tijdens deze dagen hebben bezoekers de kans om zelf achter het stuur te kruipen en zo het ‘I am unstoppable’ gevoel te ervaren. De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Er is vermaak en er zijn activiteiten voor jong en oud.

Wij reden de eerste meters met de nieuwe Iveco S-Way.

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de nieuwe Iveco een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om de chauffeur alle comfort te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership. Het is echt je thuis weg van huis!


Aanmelden
De Ride & Drive dagen vinden plaats op donderdagen van 14.00 tot 21.00 uur, vrijdagen van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan hier.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie