ITC
| 12:23 | Bert Mateboer

ITC plaatst order voor 25 MAN’s met camerasysteem

MANA Bedrijfswagens heeft de order gekregen voor levering van 25 nieuwe voertuigen voor ITC Holland Transport B.V. De trucks worden geleverd conform de laatste Euro 6e-norm. Tevens zijn de trucks voorzien van MAN OptiView.

“Begin dit jaar werd een demovoertuig van MANA Bedrijfswagens in gebruik genomen. Het gebruik van de nieuwe MAN leverde een aanzienlijk verbeterde brandstofverbruik op en verder maakte de nieuwe ruime TGX cabine een goede indruk op de chauffeurs. Daarnaast geeft het multimediasysteem van MAN in combinatie met smart select veel comfort tijdens het rijden,” aldus de dealer.

“ITC rijdt al jaren met MAN en ervaart het merk als zeer betrouwbaar. Weinig stilstand en geringe onderhoudskosten zijn typerend voor MAN en waardevol voor de grote vloot van ITC. Daarbij is het sterke partnerschap met MANA Bedrijfswagens van groot belang om ITC te ondersteunen en waar nodig de uitdagingen in transport aan te gaan. De relatie met MANA Bedrijfswagens en het testen van het demovoertuig heeft doen besluiten om voor zowel 2022 en 2023 een gedeelte van het wagenpark te vervangen en uit te breiden met MAN trucks,” vertellen Nick en Dionne van Schaick van ITC Holland Transport.

MANA Bedrijfwagens

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie