Inschrijving Truckstar Festival 2016
| 17:34 | Mascha Brinkkemper

Inschrijving Truckstar Festival 2016

De inschrijving voor een plek langs de baan tijdens het Truckstar Festival 2016 is geopend!

Op 30 en 31 juli 2016 vindt het 36e Truckstar Festival plaats. Abonnees van Trucktstar maken kans om met hun vrachtwagen langs de baan te staan, want zonder jullie honderden trucks en zeer gezellige aanwezigheid, is het Truckstar Festival natuurlijk geen festival.

Om langs de baan te kunnen staan met jouw truck dien je je in te schrijven voor een baankaart, en in dit nieuwsbericht staat uitgelegd hoe dit in z’n werk gaat. Inschrijving is gesloten.

Loting

Ieder jaar passen we een loting toe; wij krijgen meer aanmeldingen dan er plaats is. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker-oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting, maar is voor onze bezoekers-statistieken. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt begin april 2016 bericht of hij/zij ingeloot of uitgeloot is.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen

Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Kosten

De kosten voor een plek langs de baan op het Truckstar Festival 2016 bedragen voor Roadcardhouders € 89,- en voor abonnees zonder Roadcard € 99,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en het konvooitasje. Indien je ingeloot bent zal dit automatisch afgeschreven worden.

Kaart is persoonsgebonden en NIET overdraagbaar:

De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervalt de toegang en plaats langs de baan.

Binnenrijden

Omdat niet iedereen tegelijk het TT Circuit op kan wordt iedereen in een bepaald tijdsvlak ingedeeld om de baankaart af te halen. Er zijn 3 afhaalpunten, namelijk Assen Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Annuleren

Het annuleren van een konvooikaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli 2016, na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit ten alle tijden door te geven. Nogmaals, de kaarten zijn niet overdraagbaar aan derden. Indien je toch je kaart laat afhalen door iemand anders zonder toestemming, zal zowel jij als de persoon die de kaart afhaalt een aantekening krijgen en volgend jaar uitgesloten worden van deelname.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival 2016? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl. Tot op Assen!

Info algemeen

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie