Scania S 730 V8 Highline 8x4 rear-steer timber transport

Inschrijving Truckstar-lezersreis Scania 2019

Het programma:
Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij Scania Zweden? Zelf rijden op de Scania testbaan in Södertälje en ook nog een uitgebreid bezoek brengen aan de Nordic Trophy? Truckstar organiseert in samenwerking met Scania deze unieke lezers/studiereis inclusief twee overnachtingen.

Op woensdag 28 augustus om 17:30 uur vliegen we naar Stockholm. Op vliegveld Arlanda staat een bus te wachten voor de rit naar Scania’s thuisbasis Södertälje. Daar checken we in bij Hotel Park, waar we een dinerbuffet en overnachting hebben. Vanzelfsprekend kun je Södertalje zelf ook nog even verkennen.

Marcus Wallenberg Museum
Op donderdag 29 augustus zijn we de hele dag te gast bij Scania. We beginnen met een ontvangst in het Marcus Wallenberg-museum. In het officiële Scania-museum staat alles in het teken van de rijke historie van het merk. Hier vinden ook altijd de persintroducties plaats. Vergeet niet om even bij de uitgebreide Scania-shop binnen te gaan.

Rondleiding Scania fabriek
Hierna volgt een exclusieve rondleiding door de fabriek waar Scania alle modellen bouwt. Daar kun je de wording van alle Scania’s volgen van de allereerste chassisbalk tot de complete truck.

Zelf rijden op het Demo-Centre
Na de lunch kun je twee uur lang testrijden op het Demo-Centre. Hier staat een flink aantal verschillende trucks klaar voor een testrit op Scania’s eigen circuit. Heb je geen C-rijbewijs? Geen punt, want hier mag je ook met B-rijbewijs achter het stuur; zelfs op een 60-tons LZV bomentransporter. Op iedere truck zit een demochauffeur die ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Op het Scania Demo-Centre staat duurzaamheid centraal, want alle trucks rijden op gas (LNG/CNG) of HVO.

Aan het eind van de middag pakken we de bus voor het transfer naar Hotel The Box in Mantorp. Hier checken we in en gebruiken we het diner.

Nordic Trophy
De volgende dag staat helemaal in het teken van de Nordic Trophy. Dit is de Zweedse versie van het Truckstar Festival. Na het ontbijt vertrekken we naar het festivalterrein. Hier hebben alle gasten de mogelijkheid om het festival op eigen gelegenheid te bezoeken.

In de loop van de middag vertrekken we voor de transfer naar vliegveld Arlanda nabij Stockholm. s’Avonds vliegen we terug naar Schiphol, waar we om 22.25 uur zullen landen.

Kosten deelname:
De kosten voor het hele arrangement bedragen:

Prijs: € 1.100,- p.p.
Roadcardleden ontvangen korting en betalen € 1.000,- p.p.
Extra Korting op een 2-pers.kamer  € 50,00 p.p.

In de prijs zijn inbegrepen:

  • Retourvlucht naar Zweden (op basis van handbagage).
  • Twee overnachtingen (op basis van een éénpersoonskamer)
  • Alle bustransfers
  • Ontbijt en tweemaal diner (buffet)
  • Entree Nordic Trophy en het fabrieksbezoek
  • De lunch en het verblijf op het Demo-Centre bij Scania.

Het aantal plekken is beperkt en deelname is vanaf 16 jaar. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Voor meer info of vragen neem contact op met de organisatie van deze reis:

Truckstar
marketing@truckstar.nl
020-2105411

Vanuit Truckstar is er gedurende de hele reis een begeleider aanwezig.