| 10:33 | Arjan Olsthoorn

Inschrijving baankaart Truckstar Festival 2020 geopend!

Op 25 en 26 juli 2020 vindt het 40e Truckstar Festival plaats. Schrijf je nu in om kans te maken op een baankaart voor het Truckstar Festival. Inschrijven kan hier tot 31 januari 2020.

Elk jaar krijgen wij meer aanmeldingen dan er plaats is. Helaas moeten wij dan ook een aantal mensen teleurstellen. De selectieprocedure gaat door middel van een loting. Tijdens het inschrijven vragen wij ook wat extra informatie, bijvoorbeeld met wat voor een merk en type vrachtwagen je komt. En of het een losse trekker, bakwagen, combi of trekker oplegger betreft. Deze informatie heeft GEEN invloed op de loting. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt uiterlijk 1 april bericht of hij/zij in- of uitgeloot is.

Luchtfoto Truckstar Festival

Zo’n 2300 vrachtwagens verzamelen zich op en rondom de baan.

Kosten
De kosten voor een baankaart op het Truckstar Festival 2020 bedragen voor Roadcardhouders € 115,- en voor abonnees zonder Roadcard € 125,-. Deze prijs is inclusief twee weekendkaarten en een deelnemerstas met een aandenken. Indien je ingeloot bent zal dit bedrag automatisch afgeschreven worden.

Chauffeursverenigingen en vriendengroepen
Op het formulier kun je aangeven of je lid bent van een chauffeursvereniging of dat je bij een vriendengroep hoort. Dit zorgt ervoor dat degene die ingeloot zijn ook bij elkaar kunnen staan. Zorg er dan ook voor dat jullie als groep hier dezelfde naam invullen.

Kaart is persoonsgebonden en NIET overdraagbaar
De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Inschrijven op het abonneenummer van iemand anders is eveneens niet mogelijk. Doe je dit toch, dan vervallen de toegang en plaats langs de baan. Er zijn 3 afhaalpunten, namelijk Assen-Noord, Zwolle en Drachten. In mei ontvang je per mail bericht waar je de benodigde documenten kunt afhalen.

Truckstar Festival 2019

Truckstar Festival 2019.

Annuleren
Het annuleren van een baankaart kan alleen met een geldige reden t/m 15 juli 2020, na deze datum is het niet meer mogelijk om je kaart te annuleren en het geld retour te krijgen. Indien je door omstandigheden je kaart niet kunt afhalen, dien je dit te allen tijde door te geven.

Klik hier voor het reglement.

Heb je vragen over het inschrijven of andere vragen over het Truckstar Festival? Stuur dan een e-mail naar festival@truckstar.nl.

2 Reacties
 1. Beste organisatoren,

  Is er een mogelijkheid dat ik met mijn verkoopwagen van op de truckers festival kan staan on döner kebab te verkopen?

  Weet u bij wie ik mij kan aanmelden?
  Graag hoor ik van u,

  Met vriendelijke groet,
  Ibrahim Tekin
  Izmir Grill

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie