Hongaar bungelt boven kanaal
| 18:29 | Korneel Luth

Hongaar bungelt boven kanaal

Een Hongaarse chauffeur is woensdag met zijn truck boven een kanaal komen te hangen in Veendam.

Dat meldt RTV Noord. De chauffeur was verkeerd gereden op bedrijventerrein De Zwaaikom in Veendam en wilde keren.

Dat deed hij aan het einde van de weg. Althans, dat was de bedoeling. De chauffeur gooide de wipkar-combi zo haaks om dat de achterkant steeds verder over het A.G. Wildervanckkanaal kwam te hangen. Toen de wielen van de wipkar over de rand rolden, kwam de boel met een klap tot stilstand. De wipkar bungelde boven het kanaal, maar trok niet de hele truck mee het water in.

Een bergingstruck en een mobiele kraan moesten eraan te pas komen om de wipkar weer op de weg te takelen. Na zijn verplichte rusttijd kon de chauffeur zijn weg weer vervolgen, waarmee de schade mee lijkt te vallen. Of zijn baas blij zal zijn met de rekening van het bergingsbedrijf, is een ander verhaal.

Foto: Twitter-AS Media

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

3 Reacties
  1. ja echt wel . maar weetje wat het mooiste is het is ook nog een collega van me . al ben ik dan wel een nederlander . ik werk zelf dus ook bij reining in kolham en ken die chauffeur ook wel .
    mvg wim

  2. kijk dit bedoelen we dus dit soort gasten horen niet achter het stuur van een vrachtwagen . laten zij maar weer zosnel mogelijk naar hun eigen land gaan en laten ze daar maar met paard en wagen gaan rijden .mvg wim

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie