Hollandse Avond was genieten
| 14:55 | Truckstar Redactie

Hollandse Avond was genieten

Herinner je het nog? Afgelopen zaterdagavond was de Hollandse Avond op het Truckstar Festival. Met een prachtige line up was het ouderwets gezellig!

De aftrap van de avond lag bij zanger/chauffeur/transportbegeleider Johny Bolk in goede handen. Het was zijn eerste keer als artiest op het Festival, maar wat hem betreft zeker niet de laatste. Voor en na zijn optreden was het voor hem een weerzien met vele bekenden uit de transportwereld. Ondertussen knetterden de gitaren van de mannen van Mooi Wark volop. Net als vorig jaar niet uitgenodigd op de Zwarte Cross, maar bij Truckstar voelden de heren zich prima thuis! Presentator Willy Oosterhuis voorzag op geheel eigen wijze de mannen van een drankje en deinsde er niet voor terug om volledig op te gaan in het nummer ‘In de blote kont’. Zo kennen we Willy!

Hollandse Avond was genieten
Presentator Willy Oosterhuis denkt graag mee. William van Mooi Wark kan dat wel waarderen!

Gezellig publiek

Django Wagner is deze zomer op televisie te zien met een aantal afleveringen van de Tros Muziekfeesten. Na afloop van zijn optreden op de Hollandse Avond verklapte hij het Truckstar publiek eigenlijk nét even gezelliger te vinden. Terwijl hij voor de cameraploeg van het Truckstar DVD team stond, wist Henk Wijngaard een gevoelige snaar bij het publiek te raken met bekende meezingers. En dat deze ook bij de jeugd bekend zijn, bewees een jonge fan die ‘Met de vlam in de pijp’ probleemloos en verrassend goed ten gehore bracht. Een mooi moment, zeker ook voor Henk die na afloop alle tijd voor zijn fans nam. 

Hollandse Avond was genieten
Geen last van podiumvrees, deze jeugdige fan van Henk Wijngaard

Feestplezier

De Gebroeders Ko staan garant voor uitbundig feestplezier en wisten iedereen volledig los te krijgen. Wellicht van iets andere aard, maar zeker niet minder gewaardeerd waren de nummers die Hazes imitator Lesley Williams ten gehore bracht. Met zijn donkere outfit, flesje bier en onmiskenbare Hazes sound was de gelijkenis treffend. Leuke verrassing was het nummer ‘Zij gelooft in mij’ dat hij zong na het huwelijksaanzoek dat met duizenden bezoekers als getuige afgelegd werd. Gelukkig was het antwoord ‘JA!’ en kon Jannes de avond alleen nog maar succesvol afronden, net als voorgaande jaren.

Hollandse Avond was genieten
Ze zei ‘JA’! Moest ook wel met zoveel ogen op je gericht 🙂

Wil je uitgebreid nagenieten van het Festival met onder andere de Hollandse Avond? Bestel dan binnenkort de Truckstar Festival 2013 DVD met de mooiste momenten en bijzonder veel interviews met bekende en minder bekende bezoekers.

Hollandse Avond was genieten
Goede sfeer tijdens de Hollandse Avond

Hollandse Avond was genieten
Raggende gitaren en rake teksten. Dat is Mooi Wark!

Django Wagner is deze zomer op televisie te zien met een aantal afleveringen van de Tros Muziekfeesten. Na afloop van zijn optreden op de Hollandse Avond verklapte hij het Truckstar publiek eigenlijk nét even gezelliger te vinden. Terwijl hij voor de cameraploeg van de Truckstar DVD team stond, wist Henk Wijngaard een gevoelige snaar bij het publiek te raken met bekende meezingers. En dat deze ook bij de jeugd bekend zijn, bewees een jeugdige fan die ‘Met de vlam in de pijp’ probleemloos en verrassend goed ten gehore bracht. Een mooi moment, zeker ook voor Henk die na afloop alle tijd voor zijn fans nam. 

De Gebroeders Ko staat garant voor uitbundig feestplezier en wisten iedereen volledig los te krijgen. Wellicht van iets andere aard, maar zeker niet minder gewaardeerd waren de nummers die Hazes imitator Lesley Williams ten gehore bracht. Met zijn donkere outfit, flesje bier en onmiskenbare Hazes sound was de gelijkenis treffend. Leuke verrassing was het nummer ‘Zij gelooft in mij’ dat hij zong na het huwelijksaanzoek dat met duizenden bezoekers als getuige op het podium gedaan werd. Gelukkig was het antwoord ‘JA!’ en kon Jannes de avond alleen nog maar succesvol afronden, net als voorgaande jaren. Wil je uitgebreid nagenieten van onder andere de Hollandse Avond? Bestel dan binnenkort de Truckstar Festival 2013 DVD met de mooiste momenten en bijzonder veel interviews met bekende en minder bekende bezoekers.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie