Hoeveel ben je waard?
| 18:20 | Truckstar Redactie

Hoeveel ben je waard?

Voor het TV programma ‘Hoeveel ben je waard” is Talpa op zoek naar een vrachtwagenchauffeur!

In ‘Hoeveel ben je waard’, gepresenteerd door Viktor Brand, krijgen mensen inzicht in hun financiele situatie door samen met een deskundige te kijken naar de inkomsten en uitgaven. Het programma wordt gemaakt aan de hand van portretten van mensen met een bijzonder of inspirerend verhaal, een passie of aansprekend beroep. Iedereen maakt immers keuzes op basis van wat hem of haar drijft en dat zie je terug in het huishoudboekje.

Talpa is op zoek naar een chauffeur en het liefst een chauffeur die ook internationaal rijdt. In dit programma willen ze laten zien waardoor een chauffeur gedreven wordt, wat er zo bijzonder is aan dit vak en waarom men kiest om vrachtwagen chauffeur te worden. Chauffeurs zijn de hele dag onderweg en de keuzes die je hierdoor maakt hebben ook gevolgen voor je portemonnee. Wat betekent dit voor je financiele huishouding? Hoe ziet die eruit? En welke keuzes maak je op basis van deze passie? Ga je op vakantie of kies je er toch voor om bijvoorbeeld de cabine iets op te pimpen?

Met dit programma wil Talpa op een open en eerlijke manier mensen bewust maken van hun financiele situatie, inzicht geven en inspireren aan de hand van een gevarieerde mix van bijzondere verhalen. Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken, geef je dan op door een mail te sturen naar: mgeene@talpa.tv of bel met   06-29423376

Goed om te weten: bij dit programma staan discretie en vertrouwen voorop. De opnames vinden in overleg plaats in oktober en nemen een dag in beslag. Je ontvangt bij deelname aan het programma ook een vergoeding. Klik hier voor meer informatie over het programma. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie