Hoe kom ik in Truckstar

Truckstar zou niet kunnen bestaan zonder jullie, jullie werk en jullie trucks voor onze mooie ritverslagen, reportages, én onze vaste rubrieken zoals Jong, of de Benelux Truckparade.

Kijk hieronder voor de vaste rubrieken en lees hoe jouw verhaal of foto kans maakt om geplaatst te worden.

Hoe kom ik in Truckstar


Vaste Rubrieken

Benelux Truckparade
Stel je camera in op de hoogste resolutie, bewerk en verklein de foto niet en zet geen mensen bij de truck op de foto. Email de foto vervolgens naar: truckparade@truckstar.nl (We zijn momenteel bezig meer foto’s te plaatsen – op twee pagina’s – om de doorstroom van foto’s te versnellen).

Jong
Dit is een bijzonder populaire rubriek waar veel aanmeldingen voor binnenkomen. Ken jij een jonge chauffeur die je wil verrassen en opgeven voor deze rubriek? Stuur dan een email naar de redactie met daarin zoveel mogelijk gegevens van de jonge chauffeur, (inclusief contactgegevens), naar: redactie@truckstar.nl.

Flappenactie
Plak de Truckstar-sticker achter op je truck en met een beetje geluk word je van de weg geplukt door ons flappenteam!

Familieberichten
Net als ‘Jong’ is de rubriek ‘Familieberichten’ een zeer populair item, waar bijzonder veel inzendingen voor binnenkomen, en momenteel een aantal maanden wachttijd geldt. Stuur jouw (trouw-)foto, je gegevens en een kort verhaaltje, naar familieberichten@truckstar.nl.

Miniaturen
In deze rubriek vind je iedere vier weken prachtige schaalmodellen van bijvoorbeeld WSI, Tekno of Conrad. Maar bij de ‘Zelfbouw’ plaatsen we graag ook foto’s van eigengebouwde miniaturen. Geregeld zitten daar absolute juweeltjes tussen, waarvan er telkens eentje wordt uitgekozen als Miniatuur van de Maand.’ Stuur je foto, informatie over de miniatuur en je naam en adresgegevens naar: miniaturen@truckstar.nl.

Zeagle’s Mail
Dagelijks ontvangen wij mail, tekeningen en foto’s van de jongste generatie Truckstar-lezers. Die laten we graag zien in ‘Zeagle’s Mail’! Stuur jouw foto of tekening naar zeaglesmail@truckstar.nl of doe hem in een envelop en stuur em naar:

Truckstar Zeagle’s Mail
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam

Klassieker
In de ‘Klassieker’ vind je iedere editie een prachtig opgeknapte truck uit vervlogen tijden. Vaak gaat het om trucks van merken die niet meer bestaan, maar waarvoor de liefde blijft voortleven. Maar ook klassieke modellen van de nog bestaande truckmerken roepen veel emoties op.

Ken jij iemand met een mooi gerestaureerde klassieker die deze graag in Truckstar zou willen zien? Of heb je zelf een klassieke truck opgeknapt en wil je die graag aan de rest van truck-minnend Nederland laten zien?

Stuur dan een email (eventueel met foto) naar de redactie op redactie@truckstar.nl.


Jouw verhaal in Truckstar?

Misschien kunnen wij ook een mooi ritverslag te maken met jou en jouw truck! Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Heb ik interessant werk, of een interessante transportklus?
  • Kunnen tijdens een rit goeie en interessante foto’s gemaakt worden?
  • Heb ik een mooie en/of interessante truck?
  • Heb ik één of meerdere bijzondere nationale of internationale laad- en/of losbestemmingen?
  • Heb ik een opvallende lading?
  • Heeft er niet onlangs eenzelfde soort truck in Truckstar gestaan?
  • Werk ik bij een opmerkelijk transportbedrijf?

Als je deze vragen voor jezelf hebt beantwoord, en je denkt dat jouw verhaal wel wat is, neem dan contact op met de redactie. Je kunt bellen op 020 – 210 5410 of emailen naar redactie@truckstar.nl.Hoe kom ik in Truckstar