HIAB Loglift voor Den Ouden Groep
| 22:59 | Truckstar Redactie

HIAB Loglift voor Den Ouden Groep

Recent heeft HIAB een Loglift 140STi kraan met cabine geleverd aan Den Ouden Groep.

De kraan is opgebouwd door Damen Hydrauliek Venray, welke ook de speciale grijper heeft gebouwd. De HIAB Loglift kraan is uitgerust met de C912 cabine. Deze is uitgevoerd in RVS, voorzien van een standkachel, media speler en een verwarmde stoel. En dat maakt het werken met zo’n kraan wel wat aangenamer!

Beschermd

“De hydrauliekslangen voor bediening van de grijper en rotator lopen door de giek en de Hose Protection Link tussen giek en rotator, waardoor ze goed beschermd worden voor beschadigingen van buitenaf”, aldus Ron Pijnenborgh, Rayonmanager voor HIAB in Noord-Brabant en Limburg. Door eerdere goede ervaringen met het product HIAB Loglift en de service van Damen Hydrauliek Venray, was de keuze voor weer een HIAB Loglift haast vanzelfsprekend.

Leveranciers

De Volvo FH met gestuurde naloopas en hydraulische aandrijving op de vooras werd geleverd door BAS Groep Veghel. Van Rijssel Carrosserie uit Asten bouwde de aluminium laadbak en kippende aanhangwagen op basis van een onderstel van trailerbouwer Jumbo uit Helmond. Den Ouden Groep is een servicegericht familiebedrijf uit Schijndel dat een breed pakket van diensten en producten biedt aan allen die iets te maken hebben met de natuur en de bodem. Het bedrijf levert een totaalconcept voor bodemverbeteraars, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting, betonaanleg en biobrandstoffen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie