| 09:15 | Bert Mateboer

Hella deelt kennis via webcatalogus

Via de universele webcatalogus van Hella kun je snel onderdelen en accessoires op het gebied van verlichting vinden. Maar je kunt via deze catalogus ook interessante weetjes opdoen en gebruikservaringen delen.

Er is binnen de hele Hella-organisatie veel technische kennis aanwezig en deze informatie wil Hella Benelux graag delen. Achtergrondinformatie, technische weetjes en gebruikerservaringen van klanten zullen regelmatig als blog op de webpagina www.hellawebcatalogus.com te vinden zijn.

De belangrijkste functie van de universele webcatalogus zal echter zijn een duidelijk overzicht te bieden van de meer dan 30.000 producten die Hella in verschillende productgroepen levert. Het programma van Hella omvat onder meer koplampen, signaallampen, mono- en multifunctionele lampen, elektronica-oplossingen en werkplaatsuitrusting. Via de universele webcatalogus is het ook mogelijk om door te linken naar de nieuwe voertuigspecifieke onderdelenwebshop. Hier is een uitgebreid overzicht te vinden van alle Hella producten die geschikt zijn voor een bepaald voertuig.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie