Hans Vullers
| 15:40 | Arjan Olsthoorn

Hans Vullers overleden

Ons heeft het trieste bericht bereikt dat Hans Vullers is overleden te midden van zijn familie. Hans was medeoprichter van Stichting Noah4All, die wij als Truckstar enorm waarderen en steunen.

Hans was zelf al enige tijd ziek en hij heeft deze strijd helaas niet kunnen overwinnen. Zelfs tijdens zijn eigen ziekte vond Hans de kracht en tijd om klaar te staan voor andere mensen voor wie het einde nabij kwam. Met Noah4All heeft hij talloze wensen vervuld.

Wij herinneren ons Hans als een enorm warm en positief mens, iemand die altijd voor een ander klaar stond. Ook staat zijn trots, zijn fraaie Scania R500, waarmee hij diverse keren het Truckstar Festival bezocht, voor altijd in ons geheugen gegrift.

Frank Bakker, compagnon en goede vriend van Hans Vullers schrijft op Facebook: “Kort na het opstarten van Noah4All kreeg Hans het bericht dat de ziekte zich verder had ontwikkeld in zijn lichaam en dat genezing niet meer mogelijk was. Het sloeg in als een bom, maar Hans is Hans en vocht terug. Wat resulteerde in extra tijd en zo kon hij nog zijn stempel drukken op de Noah4All Wens Truck. Dat was zijn project. Hij genoot ervan tot de laatste snik en dat maakte hem trots. Vandaag is het moment daar dat wij Hans hebben moeten loslaten en dat maakt ons allen erg verdrietig. Het besef dat je nooit meer zijn stem kan horen en niet meer kan bomen over bepaalde dingen laat ons achter in tranen, veel tranen maar wij moeten door, dat is de wil van Hans.”

Ons medeleven gaat uit naar echtgenote Yvonne, kinderen Mike en Roel en verdere familie, vrienden en kennissen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie