Hannon
| 12:17 | Arjan Olsthoorn

Hannon rijdt met combi’s van Nederlandse makerij

Het in Noord-Ierland gevestigde Hannon Transport Ltd. – één van de grotere transporteurs aldaar – heeft twee DAF XG+ combi’s aan het wagenpark toegevoegd. De trucks zijn in Nederland gekocht, opgebouwd en bestickerd. Het bedrijf koos voor Heiwo dankzij persoonlijk deskundig advies en details van de carrosserieën.

De unieke 5-laags wanden met een buitenwand van ruim 5 mm kunnen veel impact verwerken zonder gevolgen. Een unieke inwendige breedte van bijna 2510 mm is een zeer groot voordeel om de bloemenkarren gemakkelijk te laden en/of te lossen.

Heiwo bouwt op maat, zo ook de binnen hoogte van 2730 mm bij de DAF trucks en zelfs 2820 mm bij de Heiwo middenasaanhangwagens. Zowel op de trucks als aanhangwagens zijn D’hollandia onderschuiflaadkleppen gemonteerd en de koeling/verwarming wordt verzorgt door een Carrier/TRS onderbouwsysteem.

Deze nieuwe aanwinsten zullen 2x per week van Noord-Ierland naar Nederland rijden en vice versa. Opvallend is ook dat het bedrijf voor left-hand drive trucks kiest.

4 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie