H.M. Verploegen koopt Scania G450's
| 11:32 | Korneel Luth

H.M. Verploegen koopt Scania G450’s

Transportbedrijf H.M. Verploegen uit Wijchen kocht onlangs vier Scania R450 trekkers.

De order van vier trucks is verdeeld in drie 4×2-trekkers, en één 6×2-trekker met gestuurde voorloopas. Alle voorzien van de Euro 6 450 pk-motor die is gekoppeld aan de Scania Opticruise automatische versnellingsbak.

Daarnaast zit op de trucks: de nieuwste Scania retarder met een remvermogen 4.100 Nm en automatische vrijloop , Eco-roll en een Safety Pakket.

Alles is van stal gehaald om een zo zuinig en veilig mogelijke trekker neer te zetten. Daarom geeft Scania ook een Driver Training bij elk nieuw afgeleverd voertuig.

In Frankrijk en Duitsland

Transportbedrijf H.M. Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief. Naast de hoofdvestiging in Wijchen heeft het bedrijf eigen vestigingen in Lyon en Düsseldorf.

H.M. Verploegen doet groupage-transporten en verzorgt ook fijnmazige distributie in Duitsland en Frankrijk. De dienstverlening behelst meer dan alleen het transport. Ook het beheren van de hele logistieke keten incl. op- en overslag en voorraadbeheersing behoort hiertoe.

Foto: Henry Verploegen (links): “Prijs en service zijn natuurlijk belangrijk, maar de gunstige verbruikcijfers die Scania op dit moment neerzet hebben ons ook echt over de streep getrokken.”


Klik hier voor alle Scania-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie