GomesTrucks
| 14:33 | Arjan Olsthoorn

GomesTrucks breidt uit naar Utrecht

Per 1 februari heeft GomesTrucks – onderdeel van Gomes Noord-Holland B.V. – een servicelocatie in Utrecht geopend en verstevigt hiermee haar positie voor trucks aftersales. De uitbreiding naar Utrecht is een strategische aanvulling op het verzorgingsgebied van GomesTrucks.

Met deze nieuwe vestiging speelt GomesTrucks in op de behoefte van transporteurs met vestigingen en standplaatsen buiten Noord-Holland.

Centrale ligging

De nieuwe servicevestiging aan de Isotopenweg 37 in Utrecht wordt bemand door een team van ervaren Mercedes-Benz truckspecialisten. Naast reparatie en onderhoud, verzorgt men vanaf deze locatie onder meer ook keuringen aan zowel rijdend als getrokken materieel, schadeherstel en het leveren van onderdelen. Flip J.A. Janssen, directeur GomesTrucks: “Gezien de uitdagingen in de transportmarkt zijn we zeer verheugd om nu ook vanaf bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht Mercedes-Benz trucks te kunnen onderhouden. Utrecht ligt centraal en is een zeer belangrijk knooppunt voor vervoersstromen over de weg. Die plek heeft behoefte aan een professionele partner die begrijpt wat er in de transportmarkt gevraagd wordt.”

Met deze vestiging groeit het totaal aantal Gomes-vestigingen naar 11. Volgens Peter Gomes, algemeen directeur Gomes Noord-Holland B.V., is de uitbreiding geen doel op zich maar en logisch gevolg van de eigen filosofie: “Klanten staan bij Gomes op nummer 1, 2 én 3. Dat betekent dat we niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk dichterbij de klanten willen zijn. Met deze overname zijn we nog beter in staat om onze klanten vakkundig en snel te bedienen. Voor ons is het extra feestelijk dat de opening van deze vestiging in Utrecht samenvalt met ons 50-jarig Mercedes-Benz Trucks dealerschap.”

Gomes Noord-Holland B.V.

Het familiebedrijf Gomes Noord-Holland B.V. is opgericht in 1934. Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestelwagens en trucks en biedt een totaaloplossingen voor alle mobiliteitsvragen.

GomesTrucks is naast officieel Mercedes-Benz Trucks en FUSO Trucks dealer ook officieel servicepartner van de merken: OMNIplus, EvoBus en Unimog. Door de deelneming in Truck Service Simons en een samenwerking met Kuijpers Rental biedt GomesTrucks een totaalpakket voor bedrijfsmatige mobiliteit.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie