Goes transport vraagt faillissement aan
| 18:49 | Truckstar Redactie

Goes transport vraagt faillissement aan

Belastingschuld en failliete opdrachtgever oorzaak

Transportbedrijf Goes in De Meern heeft op vrijdag 9 haar faillissement aangevraagd. De onderneming kan openstaande schulden aan de belastingdienst niet betalen en krijgt geen uitstel meer van de fiscus. 

Een woordvoerder van het bedrijf vertelt dat het faillissement te maken heeft met het bankroet van een grote opdrachtgever, bloemenexporteur Ciccolella. Dat meldt RTV Utrecht

Goes Transport was onlangs nog in het nieuws vanwege het inzetten van Poolse vrachtwagenchauffeurs. 

We blijven de ontwikkelingen rond dit faillissement volgen. 

2 Reacties
  1. Goes heeft inderdaad een zwaar verlies geleden door de failliete bloemenexporteur, echter begrijp ik niet hoe men met zware verliezen überhaupt nog belastingen moet betalen. Dat kennen we in Belgie niet, verlies gaat zo van winst af en belastingen worden daar niet op betaald. Daardoor vindt ik het zo vreemd dat de belastingsdienst zo halsstarrig is en een bedrijf laat kapotgaan. Maar ja, daar zijn daarvoor noemt men ze amb(etan)tenaren.

  2. Hier was ik al een beetje bang voor dat dit de volgende stap zou zijn.Eerst komt Goes negatief in het nieuws door mogelijke inzet van Oostblokchauffeurs en nu een faillissement.Waarom weet ik niet maar vermoed ik nou dat Goes ”binnenkort” een doorstart maakt maar dat Nederlandse chauffeurs overbodig zijn omdat daar ”kostenbesparende” oplossingen voor zijn gevonden.Jammer want Goes was toch een begrip in temperatuur gecontroleerd vervoer.Ik wens alle betrokkenen veel sterkte de komende tijd,en ik ga hopen dat ik in de toekomst geen Goes wagens zie rijden met ”witte platen”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie