Goede intake-gesprekken Truck van het Jaar
| 11:43 | Korneel Luth

Goede intake-gesprekken Truck van het Jaar

Veel goede kandidaten voor het testpanel van de Truck van het Jaar-2015

Dit weekend vonden de intake-gesprekken plaats met chauffeurs die zich hebben aangemeld voor het testpanel van chauffeurs voor onze Truck van het Jaar 2015-verkiezing.

Opnieuw zijn we op zoek naar 21 goede chauffeurs, die met een open mind en een flinke dosis enthousiasme tijdens de drie testdagen de zeven trucks willen testen.

Aan aanmeldingen hadden we wederom geen gebrek en het bleek al lastig om uit die aanmeldingen bijna vijftig chauffeurs te kiezen voor een bezoek en een intake-gesprek.

De 21 beste kandidaten voor zware distributie-trekkers

Die gesprekken verliepen goed, zodat het eveneens een moeilijke taak wordt om uit de aanwezige chauffeurs de 21 allerbeste kandidaten te selecteren. Deze week krijgen alle chauffeurs die op gesprek zijn geweest bericht, per email, en lezen ze of ze wel of niet zijn geselecteerd voor ons testpanel.

Zeker is dat we dit jaar opnieuw een uitstekend testpanel zullen hebben om de zeven trekkers voor het zware distributiewerk goed en gedegen aan de tand te kunnen voelen!

De testdagen van de Truck van het Jaar 2015-verkiezing vinden plaats op 3, 4, 5, oktober. Hiervoor zijn we opnieuw te gast bij de firma Bouwheer in Zeewolde.

Kundig en representatief

Om tot een goed resultaat te komen hebben we ieder jaar een kundig testpanel van chauffeurs nodig. En daar kan jij deel van uitmaken, mits je aan enkele eisen voldoet. Ieder jaar kun je je opgeven. Het testpanel moet een respresentatieve weergave zijn van de chauffeurs van Nederland. We zoeken chauffeurs die het een eer vinden om deel te mogen uitmaken van dit panel en de Nederlandse chauffeur te mogen vertegenwoordigen. Jouw professionele mening wordt serieus genomen.

Klik hier om meer te lezen over de Truck van het Jaar 2015.

Truck van het Jaar-verkiezing in volle gang
Zonder kundige testchauffeurs, zijn we nergens!


Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie