Gezocht: redacteur Truckstar (M/V)

Truckstar is al meer dan 35 jaar een begrip in de Nederlandse transportwereld. Het magazine en het gelijknamige festival hebben een naamsbekendheid van bijna honderd procent binnen de doelgroep en daardoor beschikt Truckstar over een ijzersterke positie in de markt. Voor de redactie van Truckstar zijn we op zoek naar een gedreven redacteur. Het Truckstar-team bestaat uit negen mensen voor redactie, marketing, sales en events. De lijnen zijn kort en de samenwerking intensief.

Wie ben jij?

Als redacteur van Truckstar weet je wat er speelt in transportland. Je kunt je uitstekend verplaatsen in de denk- en leefwereld van de vrachtwagenchauffeur. Het bezit van een groot rijbewijs is een pré. Je weet als geen ander hoe je de Truckstar-doelgroep kunt aanspreken en informeren aan de hand van vlotte teksten, aangevuld met passend beeld. Je bent creatief in het verrassen van de doelgroep en je weet deze te betrekken bij Truckstar. Een bureau-reportage of een dagje mee op de vrachtwagen voor Truckstar Magazine komen met (enige) regelmaat voor. Verder ben je heel actief met social media en de website Truckstar.nl. Je weet wat er nodig is om een artikel online tot een succes te maken. Je maakt deel uit van het Truckstar-team en valt hiërarchisch onder de hoofdredacteur.

Gevraagde skills:

– MBO/HBO denk- en werkniveau
– Ervaring in en affiniteit met de truck/transportwereld
– Communicatief sterk en een echte teamspeler
– Pro-actief, flexibel en oplossingsgericht
– Bij voorkeur in bezit van een groot rijbewijs

Truckstar biedt:

– Een leuke en afwisselende functie
– Prettige en informele werksfeer met betrokken collega’s
– Een marktconform salaris
– Een fulltime betrekking voor 36 uur

New Skool Media:

New Skool Media (Amsterdam) is een multimediale uitgeverij van bijna 25 special interest merken, waaronder Formule1, MOTO73 en Motor Magazine. Ondernemen zit ons in het bloed, de sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Voor vragen kun je contact opnemen met Freek Mulder. Freek is te bereiken op: 06-55720308 of via freek.mulder@newskoolmedia.nl