Profielfoto - Eric
| 11:09 | Truckstar Redactie

Fraaie tienasser van TSR Trailers

TSR uit Gendt heeft een semi dieplader afgeleverd met een laadvermogen van 120 ton.

TSR uit het Gelderse Gendt staat bekend om hun specialisatie in het ontwerp en de productie van op maat gemaakte opleggers. Naast eenvoudige (semi) diepladers en vlakke opleggers realiseert TSR ook meer complexere opleggers bestemd voor het exceptionele en uitzonderlijke vervoer.

Tienassige semi dieplader

Het bewijs hiervan vormt de recente levering van een 10-assige semi-dieplader, voorzien van hydraulische besturing, hydraulische vering en een hydraulisch stabiliserende nek. De assen zijn gemonteerd in een zogenaamde “7+3 configuratie” waarbij de voorste drie assen functioneren als een dolly en waardoor in uitgeschoven toestand een uitstekende gewichtsverdeling ontstaat. Deze oplegger is ook nog eens dubbel uitschuifbaar tot een totale laadvloerlengte van ruim 30 meter. Samen met een nuttig laadvermogen van ruim 120 ton is deze titaan in staat om zowel extreme lengtes als extreme gewichten te vervoeren.

Profielfoto - tymen

Eigen ontwikkeling

De hydraulische besturing is van een door TSR zelf ontwikkeld systeem, voorzien van innovaties zoals een automatische uitlijnfunctie van de assen, automatische rijhoogte herstel en diagonale uitlijning. Uiteraard zijn alle functies volledig bedienbaar middels een radiografisch afstandsbediening.

Lees ook:

Nieuwe TSR SI-serie voor zwaartransport


Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie