Fraaie T520 voor Léon Suntjens
| 09:30 | Truckstar Redactie

Fraaie T520 voor Léon Suntjens

Léon Suntjens Transport uit het Limburgse Swalmen heeft onlangs de eerste Renault Trucks T 520 in gebruik genomen en is in afwachting van een tweede.

Léon Suntjens startte oorspronkelijk als eigen rijder, maar groeide uit naar een bedrijf in opslag en transport van voornamelijk levensmiddelen. En Suntjens blijkt in hart en nieren fan van Renault Trucks. Dat begon al in 1985 toen hij zijn eerste Berliet 350 ging rijden. Ook had hij een van de eerste Renault Magnums, een 380 AE. “Het merk en de modellen passen bij me’’, legt hij uit. “Toen ik nog alleen reed, had ik een Renault Magnum met alles er op en er aan. Als eigen rijder kun je je dat permitteren. Toen ik voor de chauffeurs trucks aanschafte, veranderde dat. Ik ging veel meer kijken naar de exploitatiekosten. Die lagen bij de Renault Premium op een laag niveau”.

Truck of the Year edition

“Nu hebben we de eerste Renault Trucks T 520 toegevoegd aan ons wagenpark en inmiddels een tweede in bestelling staan. Ook hier hebben we gekeken naar brandstofverbruik en exploitatiekosten. De nu bestelde Renault Trucks T is de speciale Truck of the Year Edition. Voor mij is de T het beste van twee werelden. De uitgebreide en fantastische Renault Magnum en de lage exploitatiekosten van de Premium zijn het DNA van de nieuwe Renault Trucks T”. De fraaie Renault Trucks worden geleverd door Renault Trucks-dealer Nebim uit Venlo.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie