Fotojaarboek 2016

shopInschrijven is niet meer mogelijk, het boek ligt op dit moment in de winkels en is bij ons te verkrijgen. Wil je het boek bestellen, bel dan met 085-8885625 (ma t/m vrij 09.00 – 17.00 uur) of bestel hem hier!

Het Truckstar Fotojaarboek geeft elk jaar opnieuw een prachtig en compleet beeld van transporterend Nederland. Welke nieuwe wagens zijn er het afgelopen jaar verschenen en van wie zijn ze? Welke transportbedrijven zijn er allemaal en waarmee rijden ze?

Het Truckstar Fotojaarboek vormt tevens de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen trucks die in het fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. Momenteel is het niet meer mogelijk om te stemmen. Binnenkort worden de 24 genomineerde bekend gemaakt.

LET OP! In het Fotojaarboek staan enkele foto’s zonder stemnummer. Je vindt deze aan het einde van de categorie. Dit betreft wagens die drie of meer keer in de Mooiste Truckstraat hebben gestaan en daarom maken zij niet nogmaals kans op een plek. Er kan ook een andere reden zijn waarom de chauffeur liever niet mee doet aan de verkiezing. Om verloren punten tegen te gaan, hebben deze wagens geen nummer.


Truckstar Fotojaarboek – Belgische editie

Het Truckstar Fotojaarboek kent in Nederland al 33 edities en daarom vinden wij het hoog tijd voor een Belgische editie. Verdeeld over acht categorieën (onder andere geconditioneerd, losgestort en zeecontainertransport) geeft het Fotojaarboek een mooie dwarsdoorsnede van wat je op de wegen kunt zien rijden aan Belgische trucks. Elk jaar komen er nieuwe vrachtwagens en transportbedrijven bij en verdwijnen andere van het toneel.

Wij willen het Belgische Fotojaarboek tot een succes maken, maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Stuur een foto in van jouw vrachtwagen en draag je steentje bij aan het meest complete overzicht van transporterend België.

Foto’s insturen kan hier. Let op: foto’s moeten minimaal 1MB groot zijn en beide mogen samen maximaal 8MB groot zijn.

Voorals nog zijn er nog te weinig foto’s binnengekomen voor de Belgische editie. Het is daardoor nog niet zeker of deze zal verschijnen.